Leírnátok a véleményeket?
Nah legalább gondolkodsz is a védekezésről. :)
igen,ha lyukas a gumi észre veszítek :)
De szerintem felesleges megszakítani az aktus ha már védekeztek :)
Szal ha védekeztek akkor nem lehet gond. :)
Másfél éve együtt vagytok és még nem dugtatok?? Lehet, hogy a pasid már nem szűz azóta, erre nem gondoltál?
Nekem ez a véleményem.
Nem kell vennie, ha óvszer van rajta. Utána is ellenőrizze, hogy nem lyukas -e és, hogy nem csúszott -e le! Ha rendben van, akkor nincs gáz. Persze felhúzáskor ne kenjétek össze kívülről előváladékkal.
Ne rontsd el az első alkalom örömét, azzal, hogy a nagy pillanatban megszakítjátok ... nem olyan jó az!
Ha pedig parázol, akkor írass fel esemény utáni tablettát. Nyugodtan mond meg a dokinak, hogy óvszerrel védekeztek és az esetleges balesetek miatt szeretnél otthon tartani.
Az a röhej, hogy viccesnek és elképzelhetetlennek tartják az ide írók azt, ha valaki szerelemből van együtt és nem csak a szex vezérli...
Kérdező, nyugi, ha rendesen védekeztek, akkor nem lesz baj, és ne hallgass a sok okoskodóra, akik pár sor alapján tudni vélik, hogy a barátod tuti megcsalt, nyilván őket csak ez a része fogta meg a mondandódból, és magával a kérdés lényegével még életükben nem foglalkoztak behatóbban, nevezetesen hogy normálisan is lehet védekezni egy kapcsolatban, nem csak orrba szájba dugni és utána meg ide feltenni a kérdést, hogy lehetek-e terhes...
Bocs a kitérőért, jól gondolkoztok, de szerintem is fölösleges óvszerrel megszakításosan védekezni, viszont ha ti így érzitek biztonságban magatokat, akkor csináljátok így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!