Valaki segítsen! Lehetséges ez?
Figyelt kérdés
Még szűz vagyok. A barátom már régóta szeretné. De én félek, mert már fogtam neki és nagyon vastag. Ezért minden nap tágítom magam egy kicsit, először kézzel, majd tollal, aztán dezodorral csináltam. Most meg attól félek hogy túl kitágulok. Lehetséges ez? Vagy csak feküdjek le vele és megoldódik?2012. nov. 13. 09:14
1/6 anonim válasza:
Azon a lyukon egy gyermeknek ki kell férnie, nem tudom ilyen marhaság hogy jut a mai lányok eszébe...
Csak össze fogsz valami fertőzést szedni a sok hülyeségtől, amit feldugdosol magadnak.
2/6 anonim válasza:
Ha sikerül izgalomba jönnöd, a pi-ád szépen ellazul, "kitágul", hogy minden kellemetlenség nélkül történjen az aktus. Az ilyen tágitgatásoknak semmi értelme. Se tágabb, se szükebb nem leszel. Az izmokat azt érdemes edzeni.
3/6 anonim válasza:
Egy szóban nem említi, hogy p*nája van. Lehet ez egy meleg kérdés.
4/6 A kérdező kommentje:
neeeem :D csaj vagyok, nem homi
2012. nov. 13. 09:37
5/6 anonim válasza:
vigyázz nehogy aztán túl tág legyél tőle
6/6 anonim válasza:
Tollal???????? :D Jézusom. Tök mindegy hogy mit nyomsz fel magadba, alig hogy kiveszed egy pár perc és az izmok visszaállnak. Tök felesleges. Aztán meg a dezodoros kupak benned marad. Ne parázz, fájni fog, de nem fogsz belehalni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!