Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Segítsen valaki, nagyon fájni...

Segítsen valaki, nagyon fájni fog az első?

Figyelt kérdés

15 éves lány vagyok, 4 hónapja vagyunk együtt a barátommal, nagyon szeretjük egymást és úgy gondolom hogy elég komoly a kapcsolatunk ahhoz, hogy lefeküdjünk egymással. Nagyon fájni fog az első?

Légyszi írjatok, mert eléggé parázok....

2010. jan. 27. 15:17
 1/10 anonim ***** válasza:
47%
hát ha nem úgy tolja mint rocco akkor lehet nem szakad le a veséd
2010. jan. 27. 15:20
 2/10 anonim ***** válasza:
48%
csak egy pillanatig fáj, gyorsan kell csinálni, aztán már csak vérzik, majd ha meggyógyult lehet csinálni normálisan is :)
2010. jan. 27. 15:21
 3/10 anonim ***** válasza:
81%
Tényleg csak egy pillanatig fáj, ne félj tőle. Ha szeret téged, és te is szereted őt, akkor vigyázni fog rád, és még élvezni is fogod. Sok sikert!:)
2010. jan. 27. 15:24
 4/10 anonim ***** válasza:
Ja, és nekem nem is vérzett...
2010. jan. 27. 15:25
 5/10 anonim ***** válasza:

Kb 1000ilyen kérdés előfordult itt már kicsit visszakereshetnél..

Ha a partnered nem lesz durva és odafigyel rád remélhetőleg nem fog nagyon fájni. Ez változó van aki nem is érzi, van akinek nagyon rossz az első. Lassan kezdjetek hozzá, nyugis környezetbe. Pettingeljetek, hogy ellazuljatok az se árt ha van síkosító , ha valami nem esik jól ne félj megmondani a barátodnak, különben honnan tudja majd ,hogy mi a jó neked és mi nem. Kommunikáljatok közbe!!

És VÉDEKEZZETEK!!!

Egybként meg 15 évesen egy kapcsolat sem olyan komoly, hogy szexelni kéne pláne nem 4 hónap.

21/l

2010. jan. 27. 15:25
 6/10 anonim válasza:
Hát szerintem pont, hogy lassan kell csinálni. Óvatosan. A durr bele tili-toli gyorsan, nem éppen megfelelő egy szűz lánynál. De egyébként tényleg túlélhető. Nem mondom, hogy kicsit nem fog fájni, és hogy az elsőnél orgazmusod lesz, de azért nem lesz olyan vészes.
2010. jan. 27. 15:26
 7/10 anonim ***** válasza:
84%

nekem nemrég történt meg az első, igaz,hogy idősebb vagyok nálad..

de nem fájt, csak az elején egy picit, de ne olyan fájdalomra gondolj, mintha kihúznák egy fogad, vagy ilyesmi:D csak szokatlan,új érzés, és pár másodperc kell,amíg megszokod a helyzetet... és a vérzés egyénfüggő, nekem pl nem volt

és nagyon fontos, hogy nyugodt körülmények legyenek, ne félj attól,hogy valaki megzavar, és legyen nagyon figyelmes a barátod

de ha bizonytalan vagy és félsz,akkor még várjatok, addig, amíg 100%osan biztos leszel benne, hogy akarod... és ha így lesz,akkor a fájdalom lesz az utolsó dolog,ami érdekelni fog:P

2010. jan. 27. 17:21
 8/10 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem biztos, hogy vérezni fog. Nekem nem vérzett.

És nekem egy kicsit sem fájt. Viszont ha így görcsölsz rajta, hogy fájni fog-e, akkor biztos hogy fog. El kell engedned magad teljesen és ellazulni és akkor nem fog. A hangsúly azon van, hogy ne görcsölj!

2010. jan. 27. 19:12
 9/10 anonim válasza:

Szia!

Én is nemrég vesztettem ela szüzességem. Bár én 19 éves vagyok már, és nem bántam meg, hogy eddig vártam! Most találtam meg életem szerelmét egy 32 éves férfi személyében,akinek már több kapcsolata volt előttem. A barátom nagyon aranyos és romantikus volt végig, nem volt durva, vigyázott, hogy nekem ne fájjon. Ennek ellenére a szüzességem elvesztése nekem fájt, bár vérezni nem vérzett. De ne ijedj meg, ez nem mindenkinél van így! DE ami legfontosabb tényleg védekezzetek, bár szerintem egy kicsit még tényleg korai lenne elveszteni, de te tudod! Szép éjszakát nektek!

2010. jan. 27. 19:44
 10/10 anonim ***** válasza:
ha ilyeneken jár az eszed , persze hogy fog. ne görcsölj!
2010. jan. 29. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!