Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Kezdő vagyok, de okosan...

Kezdő vagyok, de okosan akarom csinálni, valaki segítsen?!

Figyelt kérdés

Több kérdésem is lenne;

- hol van a pénisz legérzékenyebb része, mit kell a legjobban ingerelni? Fiúk, ti mit szerettek?

- gáz ha egy még nem álló kukit a számba veszek, hogy felizgassam?

majd még lesz, de most ennyi jutott eszembe :D

2012. okt. 25. 12:41
 1/6 anonim ***** válasza:

1. tényleg a tapasztalat fog "jó" szeretővé tenni.

2. férfianként más és más az igény. Így a tapasztaltabb lány is mellé foghat.

3. ajánlom, hogy kommunikálj a barátoddal. Ő tudja legjobban mi a jó neki.

Extra tipp: olykor néz a szemébe kacéran és játszadozz úgy nemi szervével. Esetleg nyögj hozzá mintha te is majd elélveznél tőle. Nagyon megdobja az egészet.

23/L

2012. okt. 25. 12:50
 2/6 anonim ***** válasza:
Gyere, gyakorolhatsz rajtam! Majd én tanítalak!
2012. okt. 25. 12:59
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem egy megjátszott szerepet kell betanulnod, úgy nézel a szemébe ahogy akarsz, ha meg valamit nem jól csinálsz úgy is fogja mondani. Ennyire nem tudtok kommunikálni egymással? Milyen kapcsolat ez.. egy leírásból nem fogod megtanulni a dolgokat. Úgy nyald mint a nyalókát. Azt meg, hogy gol izgatja legjobban azt úgy is észre fogod venni rajta.
2012. okt. 25. 13:12
 4/6 anonim ***** válasza:

A pénisz legérzékenyebb része a makk. Azonban előfordulhat, hogy nagyon érzékeny, szóval ezt tapasztald ki, vagy beszéld meg a barátoddal.

Játssz vele nyugodtan, fedezd fel, járd körül, és figyeld meg, hogy mire hogyan reagál.

Ne kapkodj szerintem.

Nem gáz, sőt kimondottan jó, hogyha egy még nem erektált péniszt veszel a szádba.

És abban egyetértek az első válaszolóval, hogy nagyon jó, ha közben flörtölsz a pasiddal, a szemébe nézel és kimutatod, hogy te is élvezed amit csinálsz.

2012. okt. 25. 14:40
 5/6 A kérdező kommentje:
köszi a komikat! :) még 21 vagyok és szűz, és nem sok tapasztalatom van :( ha gondoljátok írhattok még tippeket :)
2012. okt. 25. 19:17
 6/6 anonim ***** válasza:

a pénisz legérzékenyebb része a makk legvége és a fitymafék körül rész.a nyelveddel "kényeztesd"

nem gáz,ha "ha egy még nem álló kukit" a szádba veszel :D

a kezed és a szád egyszerre mozogjon a péniszen.csak ne legyen száraz,mert akkor sikítani fog a barátod :D

ha a barátod már taasztaltabb,akkor kérdezd meg mit csinálj,hogy neki jó legyen!gondolom ő is tudja,hogy még nem csináltad...

19/F

2012. nov. 1. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!