Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Én 15éves lány vok ő 21éves...

Én 15éves lány vok ő 21éves egyszer leakart velem feküdni és én belementem de persze nem lett belőle semmi és az a gáz h ez nyáron volt és utána meg tök bele szeerettem persze ő nem akar semmit. Valaki segitsen! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2009. dec. 11. 18:28
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
36%
no comment . majd én segítek ..:))
2009. dec. 11. 18:30
 2/20 A kérdező kommentje:
kösz-.-
2009. dec. 11. 18:31
 3/20 anonim ***** válasza:
49%
Mond el neki, hátha most már ő is így érez. Ha meg csak dugni akar adj neki 5k kur*vára :P
2009. dec. 11. 18:34
 4/20 A kérdező kommentje:
Tudja de nem akar ugy semmit
2009. dec. 11. 18:35
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Teljesen megértem, mit érzel. Szerintem azt gondolja, hogy Te még milyen kicsi vagy, stb. 6 év ennyi idősen, lehet, számára túl nagy. Beszélj vele mindenképpen. De előtte érdeklődj, hogy nincs-e valakije!! Lehet, hogy azért nem akar semmit... De ha komolyan leülnél vele beszélni, akkor talán megtudnád, tényleg semmi esélyed-e nála. Nagyon remélem, sikerül!! ^^ :-)

2009. dec. 11. 18:37
 6/20 A kérdező kommentje:

Szia! nagyon ari vagy:) ez nagyon jol esett

csak aza baj h azota csomoszor besztünk msnen és tom h mi a pálya:(

2009. dec. 11. 18:38
 7/20 anonim ***** válasza:
hidd el nekem nem a kor számít , ha akar foglalkozik veled mert ilyenkor a szerelem vak ,de ami nem megy azt ne erőltesd abból semmi jó nem származhat..
2009. dec. 11. 19:19
 8/20 A kérdező kommentje:
Hát igen nagyon szeeretem bármit megtennék....de hát ez van ezt télleg nem szabad erőltetni:(
2009. dec. 11. 19:25
 9/20 anonim ***** válasza:

Szerintem mindenképp próbálkozz valamivel. Én is ugyan ilyen szituban voltam 4éve - 14 voltam és szerelmes voltam egy 21 éves srácba, aki azóta is a pasim és nagyon jól megvagyunk :) persze először nem akart tudomást venni a dologról, nekem végül úgy jött össze, hogy taliztunk, mert kértem, hogy legalább barátok legyünk és megismert és megtetszettem neki, majd szép lassan belém szeretett :)

remélem sikerül összejönnöd vele :)

18/L

2009. dec. 12. 13:01
 10/20 anonim ***** válasza:
huh szegénykém :S:S tom milyen érzés velem is így volt :S egyébként tényleg le kéne vele ülni beszélgetni élőbe , vagy a srác csak a szexre ment :S van ilyen is sajna :S am nagyon sok sikert rem. megoldódik :)
2009. dec. 12. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!