Én 15éves lány vok ő 21éves egyszer leakart velem feküdni és én belementem de persze nem lett belőle semmi és az a gáz h ez nyáron volt és utána meg tök bele szeerettem persze ő nem akar semmit. Valaki segitsen! Mit tegyek?
Szia!
Teljesen megértem, mit érzel. Szerintem azt gondolja, hogy Te még milyen kicsi vagy, stb. 6 év ennyi idősen, lehet, számára túl nagy. Beszélj vele mindenképpen. De előtte érdeklődj, hogy nincs-e valakije!! Lehet, hogy azért nem akar semmit... De ha komolyan leülnél vele beszélni, akkor talán megtudnád, tényleg semmi esélyed-e nála. Nagyon remélem, sikerül!! ^^ :-)
Szia! nagyon ari vagy:) ez nagyon jol esett
csak aza baj h azota csomoszor besztünk msnen és tom h mi a pálya:(
Szerintem mindenképp próbálkozz valamivel. Én is ugyan ilyen szituban voltam 4éve - 14 voltam és szerelmes voltam egy 21 éves srácba, aki azóta is a pasim és nagyon jól megvagyunk :) persze először nem akart tudomást venni a dologról, nekem végül úgy jött össze, hogy taliztunk, mert kértem, hogy legalább barátok legyünk és megismert és megtetszettem neki, majd szép lassan belém szeretett :)
remélem sikerül összejönnöd vele :)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!