Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Én 15éves lány vok ő 21éves...

Én 15éves lány vok ő 21éves egyszer leakart velem feküdni és én belementem de persze nem lett belőle semmi és az a gáz h ez nyáron volt és utána meg tök bele szeerettem persze ő nem akar semmit. Valaki segitsen! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2009. dec. 11. 18:28
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

jujjj naon arik vagytoko.O *____*

köszike:$

2009. dec. 12. 14:33
 12/20 anonim ***** válasza:

szia

a pasik nem szeretik a tapasztalatlan lányokat...és valoszinü ezért nem akar semmit szerezz elöbbe egy kis tapasztalatot egy másik s ráccal és akkor biztos eltudod csábitani...

ha szeretnéd megtanitalak rá hogyan csábicsd el...

2009. dec. 14. 00:51
 13/20 anonim válasza:

Én is 15 voltam amikor egy 23 éves fiúba beleszerettem..

És ugyan az volt a helyzet velünk ami veletek...lefeküdtem vele mert nagyon tetszett...Pedig valamilyen szinten a lelkem mélyén tudtam hogy neki csak arra kellek...folyton fogdosott...stb beszélni sem nagyon beszéltünk :D

Hát mit ne mondjak az egyik legrosszabb időszakomban voltam akkor...aztán lefeküdtem vele és egyben vele is veszítettem el a szüzeségemet.Nah utána kezdtem el teljesen belezúgni....

Ő meg inkább csak eltávolodott utána...párszor leakart volna még velem feküdni de mivel anyu nem engedett el otthonrol..nem tudtam bele menni :D

Plusz a klubbokban is folyton más csajok körül volt...engem néha észre sem vett...aztán egy év múlva (mivel még mindig szerettem) lefeküdtem vele...utána már tényleg alig hallottam róla vmit...aztán egyik nap az egyik bnömmel láttam egy web-es képen hogy nagyban enyelegnek..és valószínüleg volt is köztük vmi...aztán mintha egy jótündér rám talált volna kívánságomra és legnagyobb meglepetésemre egy hét alatt kiszerettem belöle.Azóta új ember lettem és nem esek bele mostmár úgy a fiúkba.És már nem gondolkozom gyerekesen sem.szoval megbántot úgy mint soha senki de még is jót tett velem mert annak a disznónak köszönhetöen megváltoztam! :)

ugy hogy megértem mit érzel...annyit tudok mondani hogy az idö mindent meggyógyit :)

17/L

2009. dec. 14. 12:46
 14/20 A kérdező kommentje:
huhh köszxD
2009. dec. 15. 08:58
 15/20 A kérdező kommentje:

Kedves 17/L!!

Ez nagyon "szép" történet volt remélem én is megváltozok mint te:)

2009. dec. 15. 08:59
 16/20 anonim válasza:

13:01

énis ugyanigy voltam vele(:

mi fél évnél vagyunk(:

és anyum is jóban van vele(:

2009. dec. 19. 11:44
 17/20 A kérdező kommentje:
Ez szééép:) =)
2009. dec. 22. 17:33
 18/20 anonim ***** válasza:
A kapcsolatot tartjátok még, vagy rád sem bagózik?
2009. dec. 26. 17:14
 19/20 A kérdező kommentje:
csak msnen
2009. dec. 27. 13:16
 20/20 anonim ***** válasza:
Ha belementél akkor miért nem lett a szexből semmi?
2009. dec. 29. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!