Lányok, ha egy ismerősötök megkérne vegyétek el a szüzességét, hogy reagálnátok?
Figyelt kérdés
Ha egy fiú ismerősöd, akiről senki nem gondolná, hogy szűz, mert nem néz ki rosszul, és akivel (akár hosszú ideje) jóban vagy, leülne veledőszintén beszélgetni, és arra kérne, vegyed el a szüzességét (természetesen neked épp nincs senkid), megtennéd neki? Lefeküdnél vele?
20F
2012. nov. 13. 01:10
1/13 panini válasza:
Ha előtte letisztáznánk, hogy nem keverünk bele érzelmet meg a hasonló marhaságok, akkor megfontolnám.
2/13 anonim válasza:
Semmiképp, én még azon fura emberek közé tartozok akik csak azzal fekszenek le akivel együtt járnak, szerelmesek belé. Neked is ezt ajánlanám, hogy keress egy rendes barátnőt. Ha nem nézel ki rosszul és még szűz is vagy akkor biztos bőven sikereid lesznek a nőknél. Sok lány örülne ilyen pasinak.
3/13 A kérdező kommentje:
Annak hogy szűz vagyok? Mutass egyet aki örülne... Inkább hátrány, hogy nem vagyok tapasztalt...
2012. nov. 13. 02:18
4/13 anonim válasza:
Figyelj, én pár nap múlva betöltöm a 18-at, és bár igaz, nem volt még soha barátom, a kezét nem fogtam még egy fiúnak sem, de engem nem zavarna, sőt, inkább örülnék is neki, ha egy olyannal kezdenék majd kapcsolatot, aki nem "használt" már. Sokkal jobban barátkoznék olyan fiúval, aki még szűz 20 éves korában, mint egy olyannal, aki 14-15 évesen elkezdte, és a fél városon végigment. Többre becsülöm az olyanokat, akik megvárják, míg érettek lesznek a dologra. Szerintem nem szégyen ez, én még büszke is vagyok rá, hogy itt vagyok 18 éves, és nem volt barátom soha, nem úgy, mint az összes ismerősömnek, akiknek már általánosban hetente változott a hű de komoly párkapcsolatnak nevezett valamijük. Nem egy olyan ismerősöm van, fiú és lány egyaránt, akik már 21 évesek elmúltak, de még nem volt meg nekik senki.
5/13 anonim válasza:
A ribiknél lehet, hogy hátrány, de egy rendes csajnál hidd el, hogy nem az, sőt örülnek neki. Én is örültem anno, hogy én voltam az első a páromnak.
A tapasztalatot meg lehet szerezni a leendő pároddal is, meg amúgy is különbözőek vagyunk, minden csajnak más dolog jön be az ágyban.
A kérdésre válaszolva nem tenném meg.
6/13 anonim válasza:
Erre is a prosti a megoldás. (Ha megkérnél, hogy csak ugy megdughass, mert zavar az, hogy eddig még a kutyának sem kellettél, ez lenne az utolso beszélgetésünk.)
8/13 anonim válasza:
Megkérdezném, hogy bevette-e a gyógyszerét! Hála az égnek nekem nincsenek ilyen idióta ismerőseim, de ha mégis akadna egy, aki bátorkodna ilyet kérdezni, elhajtanám a francba. Amúgy se szeretem a fiatal suhancokat, szerencsétlenkedne ott nekem...
10/13 anonim válasza:
na jó..
a második nagy kérdés, hogy aki igent mondott, az nem szeretné véletlenül, hogy az ismerőse legyek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!