Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit szólnátok, hogyha az...

Mit szólnátok, hogyha az egyik 14 éves ismerősötök elvesztené a szüzességét?

Figyelt kérdés
Gáz/ciki-e 14 évesen elveszteni a szüzességet?(FIÚ)
2010. okt. 11. 20:30
 1/9 anonim ***** válasza:
27%
Irigy lennék rá...
2010. okt. 11. 20:33
 2/9 anonim ***** válasza:
én 13 évesen vesztettem el a szüzességemet, most 18 vagyok és ugyanazzal a lánnyal vagyok együtt 5. éve...szóval szerintem nem gáz 14 évesen, bár most, hogy visszagondolok éretlenek voltunk erre...
2010. okt. 11. 20:34
 3/9 anonim ***** válasza:
Én is 13 évesen vesztettem el.
2010. okt. 11. 20:34
 4/9 anonim ***** válasza:

Hát, a mai világban kb. azt szólnám, hogy "Te még szűz voltál?". Sajnos rosszak a tapasztalatok ilyen téren, nem ismerek olyan 13-15 évest, aki még szűz. Bezzeg a mi időnkben :D

De egyáltalán nem a kortól függ. Persze, miért ne lehetne várni? De ugyanakkor lehet egy életreszóló kapcsolat is, vagy lehet elég érett 14 évesen is valaki.

2010. okt. 11. 20:40
 5/9 anonim ***** válasza:

Ha velem veszíti el akkor örülnék neki ;)

16/F

2010. okt. 11. 20:44
 6/9 anonim ***** válasza:
34%
ez egyénhez tartozik valaki csak nagymenősségből elveszti.. mikor a szüzességet odaadni kell :| és az h manapság nincs olyan 14-15éves aki még szűz... de van.. csak már mindenki azt nézi ki nagyobb r*banc.... és kit húzhatok meg ma este... :( nem leírni akarom a mai fiatalokat. de gondolkodás ill. az ész a f*rkukban van... 15[szűz] más gondolkodású lány^^
2010. okt. 11. 21:22
 7/9 anonim ***** válasza:

Én még szűz vagyok, és nem is szégyellem. Az ismerőseim közül szinte senki sem szűz már, de én nem akarok lefeküdni vkivel azért, hogy elmondhassam, hogy már nem vagyok szűz. Igaz, hogy ezért eléggé furán néznek rám sokan, de nem érdekel. Még várok vele legalább 4, de inkább 5 évet.

Amúgy nem gáz, inkább már normális. De sztem inkább az a gáz, hogy normális. 14 vagy, inkább tanulj.

L/14

2010. okt. 17. 17:29
 8/9 anonim válasza:
Én most vagyok 13 èves, és nem értem miért jó 13 évesen elveszteni. Amikor már pl. házasodnál, és lefekszel a pasiddall, ő csak azt làná, h a barátnőjén már a fél ország átment min. 10-szer. Szerintem ez nem normál. Ez csak azok a családok fogadják el sztem akiknél a szülők kb. prostik vagy ilyesmik. Tele van már a net olyanokkal, hogy ciki e ha még 11-12-13-14 évesen szűz vagyok, vagy még nem csókolóztam. Én mélységesen megvetem az ilyen emberrket.
2013. júl. 1. 00:13
 9/9 anonim válasza:
Jézusom! Én is 13 vagyok, és nincs fiúm se. És valaki ilyenkor már nem szűz? Szülők hol vannak ilyenkor?
2015. aug. 23. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!