Akkor most valószínűleg ilyen az ágyban is?
Nos, az a téma, hogy még szüzek vagyunk mind a ketten. Én vagyok a lány :D
Tegnap a barátommal,voltunk egyik haverunknál, sokan voltunk vagy tízen. Filmezgettünk,jó kis horror filmeket néztünk. A barátom mellettem feküdt, és amikor lekapott olyan szenvedélyes volt, vagyis nem olyan gyengéd, hogy apró gyengéd csókocska. Elmondom azért, hogy ekkor senki sem volt rajtunk kívül a szobában :]
Szóval így kicsit rám mászott vagy hogy mondjam, és nagyon szenvedélyesen lekapott *-*
Úgy láttam, mintha felállt volna neki. Oda is nyúlt nekem. Persze tetszett nekem nagyon ez a dolog.
Szerintetek, az ilyen pasi az ágyba is ilyen szenvedélyes?
Nem vagyok oda, az ilyen kis gyengéd pasikért, vagyis az olyan szexvideók nem tetszenek, jobban felizgulok arra ami szenvedélyes és a pasi belead mindent.
Kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Tudom hogy nem kellemes az első,de én már a gondolatától is felizgulok..
És reménykedek benne, hogy ilyen lesz az ágyban is.
Egy kis érdekesség: [link]
A kérdésre; elképzelhető, de ez úgyis kiderül, mikor együtt lesztek.
Nyugi, úgysem tart majd sokáig. Nem a szexre gondolok, hanem a kapcsolatra. Ha már végre dugott, akkor meg akar majd más is dugni. Kis naiv.....
Kezd inkább olyannal, aki tapasztalt. Aki nem csak azért fekszik le veled, hogy elveszítse végre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!