Szüzességet megéri elveszíteni egy csúnyább lánnyal?
Én nem tenném. Szerintem inkább egy playmate szintű prostilányka mint egy olyan aki nem tetszik. Nem az a lényeg,hogy erkölcsileg kivel veszted el, hanem hogy ha visszagondolsz az elsőre, akkor azon mereng, hogy ó miiicsoda győőőnyörű lány volt az akivel előszőr voltam, álomszép volt, egy igazi angyal! Tök mindegy,hogy barátnő, vagy alkalmi, csak az,hogy te jól érezted magad! Egy bányarém banyával nem biztos hogy kéjmámor volna nosztalgiázni, inkább egy rémálomként élnéd újra. Ha te magad megmondod, hogy csúnyának tartod azt akit, akkor abból csakis undorgó rémálom lehet. ráadásul!!
Én el sem tudnám képzelni a szexet olyannal akitől undorodok, vagy ha normális igényesen is néz ki, den nem kívánom. Nem kell szimpátia, nem kell a belső leki tualjdonsága, de kinézete alapján érezzek vonazlmat iránta, különben egy jóízűt nem tudnék nyalni a pinájából, mert ...egy csókot nem tudnék nyugodtan adni neki mert...ez alapvetően egy undorító dolog, csak a kéj, a tetszés egy másik ember iránt az ami megszépíti ezt a tevékenységet! Egy boszorkával meg mire mész? Undorogva akarsz szexelni? Magad alatt vágod a fát. Persze nem kell megsértődni, direkt azért írtam, hogy a kérdező szerint ronda, mert attól még más szerint leht szép az a lány!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!