Szerintetek sokaknál kizáró ok a szüzesség?
Figyelt kérdés
Főleg itt olvasom, hogy sokaknak pont nem jön be, ha a lány még szűz, mert sokat kell bajlódni vele és várni. Viszont sokan meg örülnének neki... Egyáltalán egy pasinál észre lehetvenni, ha nem akar egy lánynál az első lenni... ?2012. nov. 2. 15:30
1/8 anonim válasza:
Sztem nem sok fiút zavar, ha a lány szűz, fordítva sokkal inkább jellemző.
2/8 anonim válasza:
Van előnye is,meg hátránya is,engem most nem is hogy nem zavar,hanem gyorsan változtatok a dolgon,meg ki oktatom,ha kell.De vannak őstehetségek is,aki ösztönösen tudja mit hogy.
3/8 anonim válasza:
a szád nem csak szexre van, megkérdezed...
egyébként igen sokaknál az
4/8 anonim válasza:
"Van előnye is,meg hátránya is,engem most nem is hogy nem zavar,hanem gyorsan változtatok a dolgon,meg ki oktatom,ha kell.De vannak őstehetségek is,aki ösztönösen tudja mit hogy."
Pl én :D
5/8 anonim válasza:
Melyik idióta pasinak nem jön be 1 szűz lány? Ennél nagyobb megtiszteltetést...
6/8 anonim válasza:
igen, ez sztem is igy van.. a barátom is azt mondta, h jobban örül igy h nem voltam már szűz, meg nekem is könnyebb igy, mert nem kell mindig a "nagy elsőre" várni, mert az amúgy is sz.r lesz.. vagyis igy visszanézve az volt:D nekem tökéletes igy, h már nem vok az:D
7/8 anonim válasza:
Akinél ez döntő ok, az biztos hogy nem szert teljes szívéből önzetlenül!
8/8 anonim válasza:
Melyik hülyének nem tetszene? A legszebb ajándék egy szűz lány... 28f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!