15 évesen érdemes a szüzesség elvesztésének gondolatával foglalkozni?
Figyelt kérdés
L2012. nov. 2. 00:13
1/13 anonim válasza:
érdemes,de várj még vele 1-2 évet ha lehet. :)
2/13 okoska31 válasza:
Foglalkozni lehet vele, de lépéseket tenni irányába még korai!
3/13 anonim válasza:
ha lányvagy akkor nem ha fiu vagy akkor igen . énmár 14 évesen elvesztettem de nem fordult fel a világ ... sőt jobbis mert nemvagyok olyan feszült
5/13 anonim válasza:
Várhatsz addig nyugodtan, amíg az eszed utoléri a tested, akármit is mondanak a színes női magazinok.
6/13 anonim válasza:
Akkor is foglalkoznál vele, ha itt csak nemleges válaszokat kapnál.
Ugyanis NEM akarsz lemaradni a többiektől, nehogy lecsússz a ranglétrán.
Ne is tagadd... ;)
7/13 anonim válasza:
ÁÁÁ ez még rohadt korai..szerintem várj még pár évet ;)
17/F (szűz)
8/13 anonim válasza:
mit jelentenek ezek : 17/f 14/f ???
10/13 anonim válasza:
én 14 évesen veszítettem el egy olyan sráccal, akit mindennél jobban szerettem. 1 évig voltunk együtt, és mai napig legjobb barátok vagyunk. nem bántam meg, nem lettem k urva, azóta 1 barátom volt, vele is lefeküdtünk már. emberfüggő, ki milyen lesz utána és hogy viseli lelkileg.
L/17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!