Szerintetek tényleg korai az együtt alvás? 17L
Figyelt kérdés
Anyukámat megkérdeztem ma és egyértelmű válasza az volt, hogy nem. Amikor megkérdeztem miért igazából csak annyit mondott, mert ez nálunk nem szokás( hogy is lenne, hiszen az első barátom..) és még csak 3,5 hónapja vagyunk együtt. Az nem zavarja, ha átmegyek a barátomhoz aki egyedül lakik. Tényleg azt gondolja, hogy ott nem történik semmit és ha együtt aludnánk nálunk akkor itt feltétlen kéne történnie? Szűz vagyok. Szexen kívül már voltak dolgok a barátommal, de nagyon figyelmes és vár rám, mert mondtam neki, hogy én még nem érzem magamat késznek.
Én 17 éves vagyok és a barátom 22. Már többször volt nálunk fent, szüleimmel jól elvan, hogyan győzhetném meg őket?
2012. nov. 2. 10:04
1/7 Hole Hunter válasza:
Nehéz dolog egy szülő számára elfogadni, hogy a kislánya/kisfia bizony szép lassan felnőtté vált...majd hozzászokik! Nyugodtan hívd fel a figyelmét, hogy ha akartad volna már rég lefeküdhettél volna vele.
2/7 A kérdező kommentje:
Igen én is erre gondoltam, de nem lehet, hogy ezzel csak az ellenkezősét fogom elérni?!
2012. nov. 2. 10:15
3/7 Hole Hunter válasza:
Nem ismerem a szüleidet. Én képes voltam felfogni, mikor a gyermekeim elkezdtek felnőni. Inkább próbáltam segíteni nekik, h biztonságban érezzék magukat itthon. Nem vagyunk egyformák. Igazából mit veszíthetsz?...semmit. Vagy megértik, vagy kis "ajtócsapkodás" után beletörődnek. Nagyjából az én korosztályom lehet anyukád...csak nem olyan gyöpösagyú már! :D Másfelől ő is volt fiatal...tán emlékezni kéne! :)
4/7 anonim válasza:
nekem az a véleményem,hogy 17 alatt egyátalán ne legyen együtt alvás 17 évesen meg csak akkor ha legalább 1 éve együtt vannak.Nem a szex miatt,személy szerint nem örülnék ha 20 éves korára a lányom több fiú ágyában is megfordulna csak mert annyiszor "szerelmes" volt.Nem értem miért nem tudtok várni,ismerjétek meg jobban egymást csináljatok közös programokat majd az első évfordulónál ez lenne egymásnak az ajándékotok.Szerintem ha anyukádnak azt mondanád,szeretnéd ha mikor 1 évesek lesztek együtt aludnátok,és milyen romantikus lenne,és addig elmélyül a kapcsolat,megismeritek egymást,biztosan elgondolkodna és látná milyen felelősségteljes vagy megengedné, az meg már csak 8,5 hónap ami alatt rengeteg dolgot csinálhattok ezen kívül.
5/7 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem... Én és a barátnőm 16 évesek vagyunk és együtt alszunk ^^
6/7 anonim válasza:
jó hát vannak kis 13 évesek is,akik együtt "alszanak",ettől nem kell ilyen hamar ágyba bújni akárkivel. szentem ismerd meg rendesen.ha nem állsz még kész,semmiképp se add oda magad,mert kívül-belül fájni fog! ha nem érzed magad biztonságban közben,nem fogod jól érezni magad és hiába feküdtél le vele,sőt,az első egy rossz élmény lesz..meg ez egy jó próba a srácnak:ha nem akar megvárni és erőlteti,akk csak azért jár veled,h megkapjon,ahogy általában az ilyen idősebb srácok szokták a tinilányokkal.
7/7 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem erőlteti. Körülbelül egy hónapja felhozta, de mondtam neki, hogy én még nem állok készen rá és nekem még kell egy kis idő. Azóta egy szóval se hozta fel és megmondta akkor, hogy szóljak ha készen állok és ebben a témában teljes mértékben én döntök.
2012. nov. 4. 18:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!