Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi a véleményetek az ottalvósd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek az ottalvósdiról?!

Figyelt kérdés

16 éves már elmúltam,a jelenlegi barátommal együtt jártam bölcsödébe,óvodába legjobb barátok voltunk,együtt homokoztunk,kajáltunk,játszottunk minden.iskolába kerülés során elváltak útjaink és eltelt 10 év,és most egymásra találtunk,feltörtek bennem az emlékek.legjobb barátságból szerelem :) nagyon szeretem.most lesz 3 hónapja hogy együtt vagyunk,de azt érzem mintha már évek óta együtt lennénk :) nos,a helyzet az hogy vágyom rá hogy mellette aludjak el és mellette keljek fel,hiányolom ezt az érzést,és szeretnék nála ott aludni.nem feltétlen szexuális célból,sőt nem abból,csak ez az érzés..az hogy mellette legyek..vágyom rá,ki szeretném próbálni.igen ám de a szüleim elleneznek bármiféle ilyen fiúnál alvós dolgot,majd ha eltelt 1 év majd akkor.elhiszem hogy féltenek meg minden,de a fiút is ismerik,a szüleit is,rengetegszer voltunk már náluk,táborban rengetegszer aludtam vele.nem szeretnék még 9 hónapot várni hogy ott aludjak nála..arra gondoltam hogy beadom hogy a barátnőmnél alszok,és így a barátommal tudok lenni.tudom hogy pofátlanság,meg a szüleimben meg kell bízni,de ez csak egyszeri alkalom lenne,egyetlen egyszer.azt is tudom hogy 16 évesen nem kéne szexuális életet élnem,de kiemelném hogy nem szexelni mennék át hozzá,mert ahhoz nem feltétlen kell ott aludni,hanem maga az a bizonyos érzés.szeretnék egyszer mellette feküdni,aludni,kelni.szeretem.és szükségem van erre.

vélemény?

2012. jún. 22. 20:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
A szüleidet ne csapd be, mert annak soha nincs jó vége. Az h féltenek az természetes. Inkább ülj le az engedékenyebb szülőddel és próbáld vele megbeszélni, mondd el az érzéseidet
2012. jún. 22. 20:31
 2/11 anonim ***** válasza:
9%
nagyon szép történetetek van. (: tedd meg. ha lefeküdnétek, még az sem lenne baj szerintem, de ez a ti döntésetek. én is játszottam már ki a szüleimet, nem bántam meg. és igen... a legszebb érzés úgy elaludni, hogy a szerelmed ölel, majd felébredni, és őt látod először... *.*
2012. jún. 22. 20:31
 3/11 A kérdező kommentje:
második válaszoló köszönöm! végre olyan aki nem ellenzi..még ha nem helyes lépés is de a legjobb érzés lenne! ♥ első válaszolónak is köszönöm,ugyanolyan szigorúak mindenben egyetértenek :|
2012. jún. 22. 20:35
 4/11 anonim ***** válasza:
Aludj ott nála, de ne csapd be a szüleidet, beszéld meg valamelyikkel, inkább az anyukáddal, talán Ő megértőbb lesz, bár nem tudom ilyen a viszonyotok. Mondd meg neki, hogy nem lesz szex, megígéred. Így konkrétan mondd meg, mert így látni fogják látni rajtad, hogy komolyan veszed.
2012. jún. 22. 20:39
 5/11 anonim ***** válasza:
72%
Sztem mindenki hazudott már a szüleinek. Nem jó dolog, sőt a lelkiismereted is közbe fog szólni.. de ez ilyen.. én is hazudtam már ilyet, jól megterveztem és nem derült ki semmi. Csak ne közvetlen utána kérdezd meg hogy "ott aludhatok Annánál?" amikor a pasiddal való együtt alvást is kérdezted meg, mert egyértelmű lenne.
2012. jún. 22. 20:40
 6/11 anonim ***** válasza:
47%
Én aludnék nálad! :)
2012. jún. 22. 20:42
 7/11 anonim ***** válasza:

Ha anyukád felhívja a barátnőd anyukáját és telefonhoz kér akkor mivan?:)

Próbáld meg észérvekkel rábeszélni a szüleidet, hogy engedjenek el.

2012. jún. 24. 10:52
 8/11 anonim ***** válasza:
szard le a szülőket menj át és kúrjatok egy jót én azt mondom :D
2012. jún. 24. 10:55
 9/11 anonim ***** válasza:

16 évesen a barátnőm már nálam élt (nem csak aludt, hozzám költözött), mert a szülei nem tiltakoztak ellene, hogy hozzám költözzön, hagyták, hogy azt csinálja amit akar, hisz már nagy, tud vigyázni magára és látták, hogy szeretem.

Viszont nem lett jó vége, azóta is haragszanak rám és mindenért engem okolnak.

Amúgy a kérdésedre válaszolva: 16 évesen bízhatnának benned annyira, hogyha azt mondod nem lesz szex, akkor elengedjenek te meg tartsd is be ezt.

22F

2012. jún. 24. 10:57
 10/11 anonim válasza:
Esetleg ha először a srác aludna nálatok? Mi is így csináltuk, én 16 éves vagyok, a srác meg 18. Régóta ismerjük egymást, szóval miután összejöttünk, rá egy hétre itt aludt nálam, következő héten meg én nála.(Mondjuk lehet, hogy részben a távolság miatt is engedték meg..) Amúgy nem is volt szex. Már nem járunk... De talán így megengedik nektek, és ha látják, hogy nincs mitől félniük, te is ott aludhatsz nála!:)
2012. jún. 24. 13:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!