Hamarosan együtt alszom a pasimmal. Elképzelhető, hogy csak alvás lesz?
Figyelt kérdés
18L...még szüzek vagyunk,sosem volt petting,és nem tudom mit csináljak?2009. nov. 29. 12:40
1/18 anonim válasza:
Bármi elképzelhető, ennek csak a gátlásaitok szabnak határt...
2/18 anonim válasza:
elképzelhető, mi mikor először együtt aludtunk, még petting sem volt. (17 évesek voltunk, kb 1 éve)
3/18 anonim válasza:
Komolyan kihagynál egy ilyen lehetőséget? Bolond vagy...
4/18 anonim válasza:
Vegyél óvszert hátha el csábítja:D és lehet hogy csak alvás lesz.
5/18 anonim válasza:
Attól függ mennyire mászol rá. én mikor először aludtam csajjal akkor tényleg nem volt semmi csak aludtunk. mert én nem akartam. De aztán addig nyüstölt még vinnem kellett gumit.
6/18 anonim válasza:
Amikor ennyi idősen együtt aludtam egy pasival először, tényleg csak alvás volt, max. csók és egy kis simogatás, semmi több. Most 30 körül, a múltkor aludtam először a pasimnál és nem volt kérdés, hogy mi lesz az alvásból:DD
7/18 anonim válasza:
attól függ ,mit akarsz. minden fejben dől el. Van hogy a sima táncból is szex lesz. És van hogy az együttalvásból sem. Ez attól függ te mit akarsz .Szerintem gondold végig előre.
8/18 anonim válasza:
hát minden elképzelhetö igen
lehet,hogy a barátod nem áll készen,de az is lehet,hogy megtörténhet a dolog
De jol gondold meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!