Szerintetek nagyon gáz, ha már nem vagyok szűz 14 éves létemre?
Figyelt kérdés
A barátommal már 1 éve együtt vagyunk. Amikor lefeküdtünk akkor 3 hónapja voltunk együtt. Nem bántam meg egyáltalán a dolgot, és tulajdonképpen nem is nagyon érdekelne, ha gáz lenne, mert testileg, lelkileg fel voltam készülve rá, csak érdekel, hogy ez kívülről hogy látszik, vagy mit gondoltok! :)2012. okt. 30. 13:18
12/36 anonim válasza:
Hogyha nem érdekel más véleménye akkor miért tetted fel? Azért mert nagyon is érdekel és mélyen legbelül gáznak tartod. Ami igaz is.
13/36 anonim válasza:
A te korosztályodban lehet menő, az idősebbek szemében gáz.. Valójában inkább szánni való a dolog.. te lehet úgy érezted fel voltál készülve rá, majd később rájössz, hogy ez nem így van.. Sok mindent kéne még tanulnod az életben, sajnálom, hogy nincs rendes gyerekkorod..
14/36 anonim válasza:
Gáz..:) Ahogy a 6-os kolléga mondta... Majd évek múlva rájössz.:) Fogod te még azt bánni. 14 évesen "lelkileg felkészülve". Jaj, istenkém...:D
15/36 anonim válasza:
sokan elitélik azt ha valaki 14 évesen már lefeküdt valakivel de szerintem mindenkinek saját dolga eldönteni h mikor csinálja...:Dés gratulálok h 14 éves vagy és egy éve együtt vagytok a barátoddal.:DD
18/36 anonim válasza:
Igen az nagyon gáz taknyos 14 évesen már szexelsz és előadod te milyen érett vagy, szánalmas
19/36 anonim válasza:
Látom egyeseknél még egy 3 szemű, 5 lábú, ordibáló és néma lószarnak is több a humorérzéke.....
20/36 anonim válasza:
Elképesztően gáz!!!!
Ne csodálkozz, ha majd Amszterdamban, a piros lámpás negyedben leszel kirakatkurvä. Abból fogsz megélni, az lesz a szakmád is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!