Szerintetek mit tegyek, az a helyzet, hogy összejöttem egy szűz sráccal de én már nagyon szeretném viszont nem akarok rámászni se meddig várjak?
lányok, akik itt válaszoltatok, mennyi szűz sráccal voltatok?
kedves kérdező, hány éves vagy és mennyi a barátod?
amúgy nyugodtan rohand le ;)
Volt egy pár, és imádtam őket. :)
Egyáltalán nem élveztem kevésbé, mint a "tapasztaltakkal"- más volt, de nem volt rosszabb!
Akkor minek jöttél vele össze, ha nem bírod a bénázását és/vagy nem bírsz vele őszintén beszélgetni? Hol a bizalom? :)
30 éves szűz fiú létemre én csak azt tudom mondani, h bármikor elmondtam az aktuális nőnek, akivel úgy gondoltam, h lehet valami komolyabb is, mind lenézett. Talán 1-2 volt, aki örült neki, vagy csak úgy tett, mert mikor jött volna a "tett", hirtelen a nőnek hűlt helye lett. ;) Olyan is volt, aki azt mondta jó, benne van, aztán mégis visszatáncolt, mondván k.rva nagy felelősség "szűzteleníteni" egy fiút és ő erre nem képes. Úgyhogy így jártam anyátokkal...helyett így jártam én a nőkkel. :S
"mondván k.rva nagy felelősség "szűzteleníteni" egy fiút és ő erre nem képes"
Én csak ezért nem táncoltam volna vissza.
Egyébként már bizonyos fiúk is csinálják állítólag, szűz lányokkal (pont ezért, a felelősségtől való félelem miatt).
szerintem nem nagy felelősség csak furi de arik
de amúgy kedves 30 éves szűz nemértem mit rinyálsz én csak azért parázok mert szeretem és úgy egészen megváltozik a dolog hogy ez egy komoly kapcsolat szóval semmi köze a te dolgaidhoz..
mennyi az annyi? ;)
ennyire gáz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!