Szerintetek mit tegyek, az a helyzet, hogy összejöttem egy szűz sráccal de én már nagyon szeretném viszont nem akarok rámászni se meddig várjak?
Hatalmas élményem volt egy csini szűz sráccal. Bár tényleg bénázott kicsit, de bármit bevállalt, akármint mondtam neki.:) És egészen belejött az orálba végére. Hihetetlen élmény volt, hogy én vezethettem be ebbe, én kaptam meg először.
Kérdező, ne hagyd ki! :D
de áá ő azt mondta hogy ő nem fogja rám eröltetni ezt.. ő nem olyan megcsókolni is alig mert
és amúgy szoktak tapasztalat barátnőim is.. még büfögni is szerintem gusztustalan.
Az szerintem nem komoly kérdés volt, ott fentebb.
Talán tart tőle, mármint a bénázástól, de mondd, hogy aranyosnak találod.
Csak mutasson hajlandóságot (azt fog:D) rá, hogy jól csinálja.:P
Még azt is hallottam barátnőmtől, hogy a szűz srácok néha marha nagy tévhitekben élnek.
Ő is várta egynek a közeledését, de utóbb visszahallotta, hogy a srác nem mert, mert azt hitte, olyan jó nőnek biztos tapasztalt férfi kell.
A legjobb bulikból miért maradok ki mindig... :D
Egy húszon felüli szűz srác
Enyje, te sorozatban veszed el a fiúk szüzességét. :O
:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!