Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mi lehet a baj ha fáj az...

Mi lehet a baj ha fáj az ujjazás? Tehetek ellene valamit vagy valami komolyabb oka lehet?

Figyelt kérdés
Régebben probáltam magamnak az ujjazást de mivel fájt nem sürün csináltam.miután összejöttem egy sráccal őis megprobált igy kielégíteni de le kellett állnunk mert annyira rossz volt.olyan érzés mint ha az útba lenne valami és tul szűk lenne, mint ha egy kis lyukba valamit bele akarnánk erőltetni. ez természetes? mit tegyek?
2009. aug. 10. 00:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Nődokinál voltál? Ha nagyon fáj és nagyon nem megy, akkor érdemes lenne elmenned orvoshoz. Persze csak ha nem 1-2 alaklom volt, hogy fáj és ha eléggé el vagy lazulva és úgy sem jó.
2009. aug. 10. 00:38
 2/5 anonim válasza:
27%

Ami nem esik jól, netán még fájdalmas is, azt ne csináld!

ENNYI! :D

2009. aug. 10. 00:39
 3/5 anonim válasza:

Amúgy : hány éves vagy???

Mert lehetséges, hogy túl fiatal vagy és nem vagy elég fejlett sem testileg, sem lelkileg az ilyenhez.

2009. aug. 10. 00:41
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha nemi izgalomban vagy, akkor a hüvely szépen kitágul, előbb belül, aztán a bemenetnél is, és nedves lesz, hogy jobban csússzon. De a hüvely alapesetben is képes tágulni, egy tampon mindenképpen felfér, ha egészséges vagy.

Neked azonban, úgy tűnik, nem tágul a hüvelybemeneted, hanem görcsösen összeszorul. A tüneteid egyértelműen vaginizmusra utalnak: semmi sem fér fel, és fáj a próbálkozás. Olvasd el ezt az oldalt: [link]

Nekem is volt, és tudom, milyen. Pont ilyen, amilyennek ez a lány leírja, csak kicsit kevésbé súlyos. A tampon még felfért, egy ujjam is felfért, de a nőgyógyász szerkentyűjétől már sírtam, annyira fájt, amikor meg a párom akart először behatolni, mintha késsel tette volna, annyira nagyon fájt.

Elmentem nőgyógyászhoz, az vaginizmust diagnosztizált. Nem hittem neki, hiszen mitől lenne, amikor kívánom a szexet, nem pedig félek tőle. Elmentem egy másik orvoshoz, az is vaginizmust diagnosztizált. Teljesen összetörtem, magam alatt voltam, sírtam a párom karjában, hogy most mi lesz. Aztán összeszedtem magamat, a párom megkereste nekem ezt az oldalt, mi pedig ketten közösen elkezdtük csinálni azokat a gyakorlatokat, amiket az oldalon leírnak: nagyon óvatos tágítás+Kegel-gyakorlatok mindennap.

3 hét alatt rendeződött a helyzetem, és odaadhattan a páromnak a szüzességemet.

Számomra egyre inkáűbb úgy tűnik, hogy ez nagyon gyakori probléma: rengeteg lány írja ide, hogy sorozatosan nem sikerül vagy eleinte fáj nekik a behatolás, fáj nekik az ujjazás, túl szűknek érzik magukat, nagyon hosszú előjáték és rendes nedvesedés mellett is.

Szóval, kedves kérdező: olvasd végig az oldalt, és annak fényében próbáld értékelni a tüneteidet. Nőgyógyászhoz is elmehetsz, tudja diagnosztizálni, és nem ciki.

2009. aug. 10. 12:22
 5/5 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok.és elég sürün probálkoztam/tunk. köszönöm a linket ha neked segített bízom benne hogy nekem is fog
2009. aug. 12. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!