Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Fiúk, az mennyire kiábránditó,...

Fiúk, az mennyire kiábránditó, ha a kiderülne hogy a barátnőtök még szűz és várnotok kell rá, illetve legelőször eléggé bénácska a szexben?

Figyelt kérdés
2012. okt. 11. 21:45
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Lányoknak jótanács: olyan fiúval inkább össze se jöjjetek, akinek ez gond és nem szeret titeket.

F

2012. okt. 11. 22:00
 12/20 Gyakori Ferenc ***** válasza:
91%
+ amit te leírtál, az ilyen "vérprofi" engem inkább taszít. Inkább legyen 1 barátnőm, akivel együtt tanulunk meg mindent, vagy legyen 1 barátnőm, aki már másik 20 csávóval megtanult. brr pfuj..
2012. okt. 11. 22:00
 13/20 anonim ***** válasza:
68%
Tudja a dolgát nem azonos a ribanccal.
2012. okt. 11. 22:01
 14/20 anonim ***** válasza:
72%
Így húsz fölött már kicsit megmosolyognám, de kiábrándító egyáltalán nem lenne. Ha nyitott, nem prüd és hajlandó a tanulásra, kifejezetten élvezném. Várnék is rá. Az, hogy béna meg nem gond, csak legyen benne hajlandóság a tanulásra. Senki sem profin kezdi.
2012. okt. 12. 02:56
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Már ne is haragudj, mi az, hogy megmosolyognád? Ezen mi olyan nevetséges? Vagy ma már ennyire furcsa, hogy valaki nem szexel muszájból tizenévesen, ha addig nem találta meg azt a személyt, akihez ennyire közel tudott/mert volna kerülni? 21L
2012. okt. 12. 09:26
 16/20 anonim válasza:
100%
hát, én voltam így. Annyira nem lehetett kiábrándító, ha feleségül vettem... :-)
2012. okt. 12. 10:30
 17/20 anonim ***** válasza:
Semennyire ;)
2012. okt. 12. 13:46
 18/20 anonim ***** válasza:
76%

Nem azért mosolyognám meg, mert nevetséges vagy mert annyira furcsa lenne. Szimplán csak azért, mert egy ilyen lány által egy aranyos szituációba kerülnék. Kevés ma már az ilyen, így melegséggel töltené el a szívemet, hogy összehozott a sors vele. Meglepődnék.

De köszi, hogy leszavaztatok egy olyan kérdésnél, ahol VÉLEMÉNYT kérdeztek, ergo helytelen válasz nem létezik.

# 14

2012. okt. 12. 23:04
 19/20 anonim ***** válasza:
Így már másképp hangzik, "Így húsz fölött már kicsit megmosolyognám" -ból az jön le, hogy kinevetsz valakit azért, mert 20 éves koráig nem szexelt (mintha muszáj lenne, "mermilyengázmááá"). Ilyen emberrel nem is szeretnék össztalálkozni.
2012. okt. 12. 23:28
 20/20 anonim ***** válasza:
Miért lenne kiábrándító?! Egyátalán nem lenne az!
2013. febr. 18. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!