Fiúk, az mennyire kiábránditó, ha a kiderülne hogy a barátnőtök még szűz és várnotok kell rá, illetve legelőször eléggé bénácska a szexben?
Figyelt kérdés
2012. okt. 11. 21:45
2/20 anonim válasza:
Ez nem kiábrándító, mert sokszor hallhattad: ha szeret úgyis vár rá, ha bénácska vagy, akkor pedig tanít!
3/20 anonim válasza:
semennyire... söt. én imádok konzervnyitó lenni. :) a legjobb beavatni egy csajt. türelem játék. meg nehézkes néha. de jó élmény.
4/20 anonim válasza:
Ennek is megvan a varázsa, de a szívemre teszem a kezem, most nem erre van szükségem.
20F
6/20 anonim válasza:
és ha várni kell akkor várok.. .ez lemaradt, persze
7/20 anonim válasza:
warlock mily' stílusosan megfogalmazta, amit én is szerettem volna mondani... Pacsi!
8/20 Gyakori Ferenc válasza:
Ha szeretem, akkor várok rá, nincs vele gond. Az hogy "bénácska" még pozitív is. Nekem bejönne. :)
9/20 anonim válasza:
Ja, persze, pozitív a bénácska. Milyen rossz is, mikor úgy leszop egy csaj, hogy kiszívja még a lelked is, és úgy meglovagol, hogy majd letörik a farkad. Nagy kamu szöveg...
10/20 Gyakori Ferenc válasza:
Én aranyosnak találom ha valaki "bénácska". Egy szóval nem mondtam hogy rossz, ha valaki jó benne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!