Kiábrándító lenne ha kiderülne a barátnődről hogy még szűz és már elmúlt 20 éves?
Figyelt kérdés
2011. dec. 31. 22:50
1/22 anonim válasza:
én örülnék ha találnék olyan bakancsot amibe még nem lépett bele fél magyarország :)
2/22 anonim válasza:
Nem zavarna, ha nem akarna továbbra is szűz maradni.
3/22 anonim válasza:
az a baj ha egy nő rákap a kukac ízére akkor nem csak egyet akar kóstolgatni
4/22 anonim válasza:
Szerintem nem gáz. Valószínűleg én is az leszek még 20 évesen. 17/L
5/22 anonim válasza:
de ha az első "kukac" mellé olyan feltétet adsz ami tetszik neki akkor nem fog más felé nézni :)
6/22 anonim válasza:
nem igazán, sőt örülnék neki, mivel ha neked akarja adni a szüzességét, akkor felejthetetlen orgazmust tudsz neki szerezni, ráadásul egy szűz lánnyal még meghittebb is a szex, tehát én is örülnék neki :)
8/22 anonim válasza:
Hát szerintem az, illetve annak tartják a pasik. Mivel én 20 éves vagyok(és még szűz), több pasitól megkapta már azt, hogy "nem tapasztalt", csak "nyűg lennék nekik", illetve "nem akarnak velem szenvedni". Pedig úgymond átlagosnak nézek ki, csak csendesebb és visszahúzódóbb vagyok az átlagnál.
9/22 anonim válasza:
Ó, de szívesen elszenvednék egy ilyen lánnyal...
10/22 anonim válasza:
bízom benne, hogy nem kiábrándító, mert én már elmúltam 20...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!