Szerintetek az ciki vagyis gáz, ha 19 évesen még szűz
vagyok? Gáz lesz ha szüzen megyek majd az egyetemre?
Figyelt kérdés
Csinosnak tartanak, de nekem valahogy nem megy az ismerkedés. Számtalanszor lett volna esélyem valakivel megtenni, de én nem akartam. Olyannal szeretném, akivel együtt vagyok.
Van egy réteg akiknél ciki. Meg van a másik akiknél nem. Erre nem lehet általánosat mondani...
19 éves korban még azért nem olyan ritka dolog... De azért ne feküdj le valakivel, csak hogy elveszítsd... Egyetemen bőven lesz rá alkalom :D
21F
2011. dec. 30. 01:47
2/23 anonim válasza:
Ezt most felejtsd el, h gáz inkább csoda, h még akad ilyen felfogású nő aki nem fekszik össze fűvel fával. Részemről egy like
2011. dec. 30. 01:48
3/23 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem ciki.
2011. dec. 30. 01:48
4/23 anonim válasza:
nem gáz
ha majd 87 évesen mondod ugyanezt, akkor lehet kicsit fura, de akkor sem elítélendő
2011. dec. 30. 01:49
5/23 anonim válasza:
Ha nincs a homlokodra tetoválva akkor nem (utolsó infóim szerint még nem varrják a homlokodra!). Amúgy szerintem az nem túl nagy elismerés, hogy számtalanszor megdugtak volna, inkább akkor lenne az, ha kapcsolatot akarnának Veled.
2011. dec. 30. 01:49
6/23 anonim válasza:
én is 19 éves vagyok fiú és én is szűz.
De már nem érdekel egyáltalán a dolog.
eljutottam 1 olyan állapotba, ahol már megbékéltem vele és nem érdekel mások gondolkodása ezzel kapcsolatban.
totál leszarom már.
2011. dec. 30. 01:51
7/23 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem ciki. Nincs megszabva, hogy pl 16 évesen már el kéne veszítened a szüzességedet (az a baj, hogy ma már rengetegen 16 év alatt elvesztik, sőt ezt még menőnek is tartsák. Ha nem prostik a barátnőid, akkor nincs ebben semmi különös.
2011. dec. 30. 01:56
8/23 anonim válasza:
Baromira mindegy...
30-40 évesen már azt mondanám h az, de sokan kerülnek szűzen az egyetemre is, és akkor mi van? Sztem maradj inkább az elveidnél és majd ha lesz megfelelő párod hozzá akkor veszítsd el vele.
Egyrészt, normális ember nem fogja rajtad számon kérni.
csak azért meg ne dugasd meg magad mert valaki azt mondja h szerinte gáz.
Most ez olyan hogy te magában eszed a töltött káposztát, én meg tejföllel...most ha azt mondom neked h fúj ez de gáz, attól te ugyanúgy tejföl nélkül fogod szeretni :D
Plusz a leendő pasidnak édes mindegy lesz h mi volt előtte meg mi nem....lényeg h nem lesz gáz.
2011. dec. 30. 05:36
9/23 anonim válasza:
én is szűz voltam,mikor kezdtem a fősulit majd a gólyatáborban megismertem egy srácot, aki ma már a vőlegényem,és vele veszítettem el,és nagyon örültem,hogy nem hamarabb,és hogy vártam,nehogy már azokkal a szánalmas emberekkel foglalkozz akik szerint ciki a szüzesség,hidd el nekem sokkal cikibb 17 alatt kefélni,és az hogy hazudnak maguknak,hogy szerelemből éretten veszítették el 22L
2011. dec. 30. 07:34
10/23 anonim válasza:
Én is úgy mentem egyetemre, na és?:D Legalább volt egy nagyon jó indokom, mikor gólyatáborban a részeg csoporttársam rám mászott, hogy miért nem fogok lefeküdni vele:D egyből kijózanodott...:D Nekem eddig nem volt komoly kapcsolatom, most lett egy, vele fog megtörténni a dolog. Viszont veled sokkal inkább az a baj, hogy nem nyitsz mások felé, ez az amin változtatnod kellene, és nem az, hogy szűz vagy-e v sem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!