Ciki ha egy lány 17 évesen még szűz?
Figyelt kérdés
Úgyvélem, hogy a mai lányok kinevetik társaikat, akik még szűzek.2011. dec. 14. 19:33
2/27 anonim válasza:
Dehogy ciki! Hidd el, jobb később, mint túlságosan hamar.
3/27 anonim válasza:
Te vagy körülbelül csak ma a 3. ilyen kérdező!Szerény véleményem szerint az hogy valaki szűz vagy nem az sose ciki...
4/27 anonim válasza:
Ne foglalkozz velük, inkább örülj neki hogy benned még maradt emberség, ebben az elkorcsosodott undoritó világban.
5/27 anonim válasza:
Ez téged zavar?
Ha igen, akkor miért nem teszel ellene?
Ha nem, akkor azért tetted fel a kérdést, hogy majd jól megdicsérjünk?
6/27 A kérdező kommentje:
Zavarni zavar, de nem akarok csak azért valakivel lefekdüni, hogy utána majd azzal dicsekedjek a csajoknak, h már énis oda dobtam magam valakinek!
2011. dec. 14. 19:43
7/27 anonim válasza:
nem ciki, ne hagyd magad befolyásolni a cosmopolita, buzzi, materialista világképnek ami a média álltal a fiatalok többségében gyökeret vert. tarts ki az elveid mellett
8/27 anonim válasza:
Légy büszke rá. A mai világban ez becsülendő bizony.
9/27 anonim válasza:
Szerintem ehhez semmi köze az elveknek, csak a kérdezőnek soha sem volt pasija, emiatt önbizalom hiányos...
Vagy túl szép, és egy hasonlóan szép és sikeres férfira vár...
10/27 anonim válasza:
sya egyáltalán nem Ciki..!! inkább örülj neki és büszke de ha annyira zavar a dolog szivesen írhatsz Privit kis csaj én majd segitek -:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!