Ciki ha egy lány 17 évesen még szűz?
Figyelt kérdés
Úgyvélem, hogy a mai lányok kinevetik társaikat, akik még szűzek.2011. dec. 14. 19:33
11/27 anonim válasza:
kérdező,nekem is ugyanez,mint a 19:43-as kommented.:\
sose cikiztek még ki amúgy,de nem tudom lehet inkább kíváncsi vagyok,milyen is olyannal lefeküdni akit szeretsz!
(szóval nem olyanra vagyok kíváncsi,amikor valakivel csak d.gunk..hanem egy igazi SZERETkezésre..)
16/L
12/27 A kérdező kommentje:
Végre valaki megérti, hogy mit szeretnék <3
2011. dec. 14. 19:48
13/27 A kérdező kommentje:
Máskülönben volt egy elég hosszú kapcsolatom, ami igazából hazugságra érpült...így lehet bennem egy egy "kis" önbízalomhiány.
2011. dec. 14. 19:51
14/27 anonim válasza:
miért volna az, sztem mindegy, hogy mikor veszted el (najó azért nem teljesen mindegy), csak lehetőleg olyannal veszítsd el akibe szerelmes vagy és az is szeret téged
egybk nem tudom miért veri magát ezen az oldalon ezzel a szüzesség témával én sem nagyon foglalkozok azzal hogy 18 f vagyok és szűz
15/27 anonim válasza:
Miért hazudsz magadnak altef4? Talán ha néha kezdeményeznél, talán lenne csajod is...
16/27 anonim válasza:
kérdező,19:51-es komid is mintha kicsit rólam szólna..:)csak nekem annyira hosszú nem volt.(3 hónap volt)
17/27 anonim válasza:
Én szűz vagyok és 17 éves. Borzasztó cikinek érzem, lesüllyedek a tenger mélyére és párzok a vizisünökkel... Utálom az ilyen kérdéseket.
18/27 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki :) Sőt inkább legyél rá büszke hogy te még az vagy :) Ez egy "érték" neked amire nagyon kell vigyázni és csak olyasvalakinek odaadni akiben 100%-ban megbízol :)
19/27 anonim válasza:
Szerintem nem ciki, inkább értéknek kellene ezt tekinteni! Nekem jobban bejönnek az erkölcsös lányok, mint a fél falu felpróbálta típusúak.
20/27 anonim válasza:
Az a ciki, hogy naponta megkérdezik ezt vagy 100-an.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!