Ciki ha egy lány 17 évesen még szűz?
Figyelt kérdés
Úgyvélem, hogy a mai lányok kinevetik társaikat, akik még szűzek.2011. dec. 14. 19:33
21/27 anonim válasza:
na ide figyelj blastoffitspartytime nem egy csajnál kezdeményeztem, sőt egynél többször is de mind elhajtott a pics@ba, és ezt olyan szinten meguntam, hogy most sz@rok az egész barátnőtémába, de nem adtam fel, szeretném tudni neked volt e már barátnőd, vagy hogy hány normális kapcsolatod volt ezidáig,
23/27 anonim válasza:
100 ilyen kérdés van amit kiírt neked a rendszer szóval mi a sz@rért ne azokat a válaszokat olvasod el??? ide is ugyan azt írja mindenki,
k*urasd meg magad 14 körül és legyél k*rva mert az a menő :)
24/27 anonim válasza:
Ha 17 éves vagy és szűz az súlyos hiányosságaidra tesz tanúbizonyságot. (Ez lehet külső vagy belső). A legtöbb fiatal lány már 13-14 évesen megtapasztalja az első élményt.
25/27 anonim válasza:
előttem szóló a aki 13-14 évesen tapasztalja meg az egyáltalán nem normális
27/27 anonim válasza:
Kérdező: Igaz, hogy napi 100 ilyen kérdést olvasok de a kérdésedre válaszolva: Egyáltalán nem ciki, én 17 éves fiú vagyok és szintén szűz, nem akarom megkurni az első r*bancot aki az utamba kerül. Fontosnak tartom hogy akivel először szexelek/szeretkezek, abban maximálisan megbízzak és szeressük egymást! Ez lenne az egésznek az értelme szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!