Lola92 kérdése:
Szerintetek az ciki vagyis gáz, ha 19 évesen még szűz vagyok? Gáz lesz ha szüzen megyek majd az egyetemre?
Figyelt kérdés
Csinosnak tartanak, de nekem valahogy nem megy az ismerkedés. Számtalanszor lett volna esélyem valakivel megtenni, de én nem akartam. Olyannal szeretném, akivel együtt vagyok.2011. dec. 30. 01:45
21/23 anonim válasza:
én is az vagyok 22 éves nő létemre :D
22/23 anonim válasza:
miért is kéne azt mindenkinek tudnia? tőlem senki nem kérdezett ilyet az egyetemen, én se másoktól, hogy ki a szűz...egyetemre értelmes emberek járnak. legalábbis, az én időmben. meg nálunk a gimiben se volt ez téma.
23/23 anonim válasza:
Nem is értem ezt a kérdést.
Én 24 éves vagyok és még szűz.
Csak azért írtam mert vannak nálad sokkal idősebbek is akik azok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!