Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mi a véleményetek arról ha...

Mi a véleményetek arról ha valaki 15 évesen érzelmek nélkül veszíti el a szüzességét? 15/L

Figyelt kérdés

#15 éves #szüzesség vesztés
2012. okt. 9. 16:00
1 2 3 4 5 6 7
 51/64 anonim ***** válasza:
36%

"Kedves "érett" és "erkölcsös" 81%-os lányka, -ha tudod hogy mit jelent az erkölcsös - az a 15-16 éves lány már 9 éves kora óta dolgozott kint a mezőn hajnaltól késő estig, igy aztán sokkal érettebbé vált már 15 éves korára mint te lehetsz majd akár 50 éves korodra is."

Óh- mert te ilyen jól ismersz. :)

És akkor már oda lehetett nyomni valami nála idősebb fickónak, hogy 16 évesen ágyba dugja? Szép! :)

2012. okt. 11. 12:25
 52/64 anonim ***** válasza:

szívesen segítek rajtad :D

17/f (szűz) :P

2012. nov. 2. 00:26
 53/64 A kérdező kommentje:

chh

haggyad má'magad

2012. nov. 2. 21:15
 54/64 anonim ***** válasza:
És miért lenne jó érzelmek nélkül elveszteni? Nem értem.
2012. nov. 2. 21:46
 55/64 A kérdező kommentje:

Nekem nem ez minden vagyam sot..

Csak elakarom veszteni es nincs baratom es ha egy idegennel vesztem el akk nyilvan nem lennenek erzelmek sajnos:///

NE IRJATOK PRIVIT LEGYSZI!!!

2012. nov. 2. 22:47
 56/64 anonim ***** válasza:
De miért akarod 15 évesen elveszteni? Mi olyan sürgető ebben?
2012. nov. 3. 00:10
 57/64 A kérdező kommentje:

Nemtom talan mert mar a korombeliek tobbsege nem szuz.

Bocs h nincs ekezetem, telorol vok.

2012. nov. 3. 08:55
 58/64 anonim ***** válasza:
Én azt gondolom, később meg bánod! Ha majd beleszeretsz vkibe. Annyira fiatal vagy még..talán(!) megérteném ha már 25 lennél pl! De ilyenkor olyan hirtelen jönnek a dolgok..egyik nap még senkid nincs, aztán meg ismerkedsz valakivel..divatolj,sportolj,csinosítsd magad meg ilyenek :) ne ezen aggódj már...
2012. nov. 3. 09:05
 59/64 anonim ***** válasza:
Ha nem a vágy miatt akarod, ne tedd. Kellemetlen lesz. Várd ki, míg megtetszik egy fiú, felizgulsz rá. Majd akkor.
2012. nov. 3. 12:43
 60/64 anonim ***** válasza:

Csak azért ne tedd meg, mert a korodbeliek egy része megteszi!

Akkor tedd meg, ha már önmagadból jön a vágy erre!

És akkor is azzal, akit szeretsz.

Egy példa:

El lehet menni Rómába 4 napra egy utazási irodával ahol a csoportból nem ismersz senkit, és el lehet menni a barátnőddel, akivel évek óta jóban vagy, és akivel közösen fedezitek fel a várost. Melyiket választod a kettő közül?

2012. nov. 3. 15:38
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!