Mi a véleményetek arról ha valaki 15 évesen érzelmek nélkül veszíti el a szüzességét? 15/L
"Kedves "érett" és "erkölcsös" 81%-os lányka, -ha tudod hogy mit jelent az erkölcsös - az a 15-16 éves lány már 9 éves kora óta dolgozott kint a mezőn hajnaltól késő estig, igy aztán sokkal érettebbé vált már 15 éves korára mint te lehetsz majd akár 50 éves korodra is."
Óh- mert te ilyen jól ismersz. :)
És akkor már oda lehetett nyomni valami nála idősebb fickónak, hogy 16 évesen ágyba dugja? Szép! :)
szívesen segítek rajtad :D
17/f (szűz) :P
chh
haggyad má'magad
Nekem nem ez minden vagyam sot..
Csak elakarom veszteni es nincs baratom es ha egy idegennel vesztem el akk nyilvan nem lennenek erzelmek sajnos:///
NE IRJATOK PRIVIT LEGYSZI!!!
Nemtom talan mert mar a korombeliek tobbsege nem szuz.
Bocs h nincs ekezetem, telorol vok.
Csak azért ne tedd meg, mert a korodbeliek egy része megteszi!
Akkor tedd meg, ha már önmagadból jön a vágy erre!
És akkor is azzal, akit szeretsz.
Egy példa:
El lehet menni Rómába 4 napra egy utazási irodával ahol a csoportból nem ismersz senkit, és el lehet menni a barátnőddel, akivel évek óta jóban vagy, és akivel közösen fedezitek fel a várost. Melyiket választod a kettő közül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!