Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mi a véleményetek arról ha...

Mi a véleményetek arról ha valaki 15 évesen érzelmek nélkül veszíti el a szüzességét? 15/L

Figyelt kérdés

#15 éves #szüzesség vesztés
2012. okt. 9. 16:00
1 2 3 4 5 6 7
 31/64 anonim ***** válasza:
50%

"Azt, hogy 16 évesen ott fogja hagyni a sulit, mert gyereket kell nevelnie. Egyébként legalább akkor már kérhetnél pénzt érte, azért hogy elveszik a szüzességed szerintem jóval többet kapnál, mint amennyit 2 év múlva keresni fogsz evvel a "szakmával"."

Ez baromság, én se estem teherbe.

A választásnál meg az esztétikai szempontok számítottak, hogyan kérhettem volna pénzt egy nálam egy évvel fiatalabb, jóval csóróbb sráctól? Kértem volna el a zsebpénzét? Ugyanmár! :)

Azt meg sosem értettem, miért kell az "igazira" várni a szüzesség elvesztésével.

Én jobban érzem magam, hogy most, úgy horgonyoztam le az igazi mellett, hogy már kiforrottan ismerem önmagam, és az igényeimet.

2012. okt. 10. 09:20
 32/64 anonim ***** válasza:

Fuj mert nem mindenki kurv@ :D és van aki azt akarja h az első is jó legyen érzelemdús és vkinek fontos.

De akkor mejek egy csórónak szüzességet adni XD utolsó te aztán..hányingert kaptam a soraid olvasása közbe

Vagy gyerünk a sorra b@szni egy csóróhoz ? :'D nem irigyellek hallod

2012. okt. 10. 14:55
 33/64 anonim ***** válasza:

32: :O

Te felőlem attól kapsz hányingert, amitől "úri" kedved tartja. ;D

2012. okt. 10. 15:05
 34/64 anonim ***** válasza:
De komolyan: Immanuel Kant összes kritikája együttvéve nem állított ilyen szövegértési nehézségek elé, mint a te "soraid". :) Büszke lehetsz magadra, gratulálok. ;D
2012. okt. 10. 15:06
 35/64 A kérdező kommentje:
szerintem ezért nem kell elítélni senkit!
2012. okt. 10. 16:15
 36/64 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Te végülis mit szeretnél?

Lefeküdni mindegy kivel, csak már túless rajta?

Valóban kívánod vagy azért, mert a barátnők sem szűzek már?

2012. okt. 10. 16:44
 37/64 anonim ***** válasza:
8%

Bár én fiú vagyok, de szerintem nincs ebben semmi rossz!

Nemértem a lányok mért bonyolítják túl ezt a szüzesség elvesztése témát...

Különbenis 1 ismerősöm (23/L) mesélte, hogy utólag megbánta, hogy olyannal vesztette el akit szeret, mert így (sokkal) jobban izgult, emiatt sokat bénázott...

Utólag őis 15 évesen szerette volna elveszíteni, érzelem nélkűl...

De a döntés a Tiéd :D

2012. okt. 10. 19:07
 38/64 anonim ***** válasza:

"Nemértem a lányok mért bonyolítják túl ezt a szüzesség elvesztése témát..."

Miért kedves?

Egyetértek veled. De talán azért, mert egyes vidékeken, országokban még mindig halálra kövezik azt, aki nem szűzen megy férjhez.

Itt ilyesmi nem volt, viszont ha egy lány "megesett", akkor elvesztette a lehetőséget arra, hogy bárki feleségül vegye. Így nem tudta a megélhetését biztosítani (nők nem dolgozhattak), élősködhetett a szülei nyakán, megbélyegezve.

Az évszázadok beleégették a nőkbe ezt: csak olyannal veszítse el, aki szereti, komoly kapcsolatban! Másképp jön a "billog". :)

2012. okt. 11. 08:56
 39/64 anonim ***** válasza:
Ezmár 2012, és Magyarország! :D
2012. okt. 11. 09:46
 40/64 anonim ***** válasza:

"Ezmár 2012, és Magyarország! :D"

Én is mindig ezt mondom. :)

Mit árthat egy nőnek, ha nem felel meg annak, amit elvárnak tőle nőként? Ha nem követi betegesen mások véleményét, nem függ tőle?

Az ég világon semmit. Persze, ezzel nem biztatni akarom a lányokat, arra, hogy 14-15 évesen kezdjenek veszett szexuális életbe- főleg a divat miatt. A divat sem jobb, mintha elavult normákat követnének megfelelési vágyból. :)

2012. okt. 11. 09:55
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!