Mi a véleményetek arról ha valaki 15 évesen érzelmek nélkül veszíti el a szüzességét? 15/L
ha nagyon nem bírsz várni akkor meg lehet tenni de érdemes olyan pasit keresni aki
1, tisztában van vele h szűz vagy /nem fog lenézni érte sőt még lehet örül is neki, de jó ha tudja h vigyázzon jobban az első behatolásnál/
2, megbízható szintén az első pontban leírtak miatt, különben ha szarul sikerül az első mert a pasi egy durva bunkó alak akkor azt meg fogod bánni ez tuti akármennyire is akarod. plusz jó ha nem valami perverzet fogsz ki ezért sem érdemes totál ismeretlennel kezdeni
nemtudom mi lehet a pontos oka de mindenképp keress olyat akit ismersz és ne netről szedj össze alkalmi partnert legalábbis az elsőre, a védekezés meg alap, hogy kell
Szerintem meg keressen olyat, aki vonzó, tetszik neki. És ne "odaadja" magát, hanem vágyból tegye, mert ráizgul a fiúra.
Nem muszáj egy tapasztaltat, aki nem az ő korosztálya, hanem idősebb, és talán így kevésbé vonzó.
Én szintén tapasztalatlannal vesztettem el, és nagyon jó volt. Nem volt "vadállat" a fiú, hanem örült, és hálás volt, nem is hagytam volna, hogy olyat tegyen ami nekem nem jó (bár gyengébb is volt nálam, ez igaz).
Én is nagyon vártam rá, de egyszer sem fordult meg a fejembe, hogy vmi ismeretlennel abból a célból, hogy végre megtörténjen szexeljek. Az első nagyon fontos szerintem... Várd meg azt a fiút, akit te is szeretsz és ő is szeret téged. Én megtaláltam és hidd el, nagyon jó volt.
Amúgy azt gondolom az ilyenekről, hogy felelőtlen csitrik! :) Szépen fogalmazva.
Az a vélemény az ilyen lányokról, ami azokról a lányokról is, akik spontán levágják a lábukat egy baltával, felszereltebbek egy körfűrésszel...
Mert a hatás ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!