Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mi a véleményetek arról ha...

Mi a véleményetek arról ha valaki 15 évesen érzelmek nélkül veszíti el a szüzességét? 15/L

Figyelt kérdés

#15 éves #szüzesség vesztés
2012. okt. 9. 16:00
1 2 3 4 5 6 7
 41/64 anonim ***** válasza:
Nem elavult norma ha éretlen 14-15 éves csitrik nem szexelnek,csak manapság az erkölcs és normális értékrend egyre jobban elveszik,mert a szülők nagy ívbe tojnak a gyerekeikre nevelni sem képesek,hagyják,hogy a gyerek mindent megnézzen a neten és üljön a tv előtt(tisztelet a kivételnek), a sok tini meg birkaként megy a többi után,mert úgy gondolja nő a melle,meg vérzik havonta,fiúk esetében szőrösödik stb. És akkor azt jelenti,hogy dughat,mikor a nagyrészének fogalma sincs az egészről,de verik a mellüket,hogy ők már érettek meg nagyon szerelmesek.nekem égne a pofámról a bőr,ha 14-15 éves gyerekként szét tettem volna a lábam az akkori tiniszerelmemnek
2012. okt. 11. 11:15
 42/64 anonim ***** válasza:

Én nem erre gondoltam. Hanem, hogy várni kell az "igazit" vele. Gyanítom, sokan nem meggyőződésből, csak a normák miatt szajkózzák ezt.

Egyébként: régen egészséges volt 15-16 éves lányokat férjhez adni? :D

2012. okt. 11. 11:21
 43/64 anonim ***** válasza:
Az egy más világ volt, a lányok 15-16 évesen életre valóak voltak,és értelmileg sokkal érettebbek,tudták mi a dolguk,akkor az volt a normális manapság pedig az ha 2 felett megy csak férjhez valaki,nem keverni kell mert teljesen különböző kor.nem az igazit kell várni,akármennyire vallásos vagyok,és ellene vagyok a korai szexnek,úgy gondolom 17-18-19 éves korban ha az ember szerelmes, a pár megbízik egymásban akkor semmi akadálya a testiségnek,és szerintem akihez az ember hozzámegy azzal meg legyen a normális szexuális élet,hogy ne utólag derüljön ki nem egymáshoz valók.
2012. okt. 11. 11:38
 44/64 anonim ***** válasza:
*20felett
2012. okt. 11. 11:38
 45/64 anonim ***** válasza:

Értelek: nálad meggyőződés.

Egyébként én is korainak tartom, viszont maradjunk annyiban, hogy nagyjából akarata ellenére 16 évesen férjhezadni sem volt szerencsésebb valakit. :)

2012. okt. 11. 11:45
 46/64 anonim ***** válasza:
Valaki elmondaná, hogy 1 15 éves mért fiatal a szex-hez? Mért lenne éretlen hozzá?
2012. okt. 11. 11:53
 47/64 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne lenne fiatal? Épp hogy csak fiatalkorú,értelmileg és érzelmileg éretlen hozzá,ha testileg érett is,bár azért ez genetikától függ.Egy 15 éves nagyon befolyásolható(tisztelet a kivételnek)
2012. okt. 11. 11:55
 48/64 anonim ***** válasza:
0%

15 éves korban már a lányok is, a fiúk is ivarérettek.

Én 16 körül voltam, talán nem töltöttem be.

A fiú meg még 15 se volt.

És meg kell mondanom: fantasztikusan alakult a dolog. :)

2012. okt. 11. 11:57
 49/64 anonim válasza:
52%
Kedves "érett" és "erkölcsös" 81%-os lányka, -ha tudod hogy mit jelent az erkölcsös - az a 15-16 éves lány már 9 éves kora óta dolgozott kint a mezőn hajnaltól késő estig, igy aztán sokkal érettebbé vált már 15 éves korára mint te lehetsz majd akár 50 éves korodra is.
2012. okt. 11. 12:12
 50/64 anonim válasza:
45, 48 -nak szólt...
2012. okt. 11. 12:13
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!