Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan tudnám magam túltenni...

Hogyan tudnám magam túltenni azon, hogy 32 évesen még sosem voltam nővel?

Figyelt kérdés

Sajnos,ez nem kamu!

Annyira fáj,hogy még sosem volt barátnőm,hogy már inkább szeretném elfelejteni őket!

2012. okt. 5. 10:58
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:

En 31 eves vagyok, no, es szinten szuz. Szoval nem vagy ezzel egyedul. Bele lehet torodni, es lehet elni vele.

A ferfinak abbol a szempontbol nehezebb, ha akar gyereket.

Mert egy no szulhet tars nelkul is.

2012. okt. 7. 16:47
 22/38 anonim ***** válasza:
53%

De akkor mi a fészkes fenéért nem jöttök Ti össze 21-el???

Ha nem kezdtek levelezni, és nem találkoztok, akkor egy perc együttérzést nem érdemeltek, bocsi.

2012. okt. 8. 09:09
 23/38 anonim válasza:
Én nem bántásként írom,de egyedül élsz?vagy lehet a nevelés miatt lettél ilyen?
2012. okt. 16. 20:15
 24/38 anonim válasza:
Nehogyd ki hagyd ! 1élet van ;)
2012. okt. 16. 20:16
 25/38 anonim ***** válasza:
Ja írj a 21-esnek!:)
2012. okt. 16. 20:17
 26/38 Hanariko ***** válasza:
Nem olvastam végig csak az első oldal kommentjeit, de aprosti szerintem nem megoldás. Oké, elveszted a szüzességed, de hosszú távon ettől nem lesz önbizalmad.
2012. okt. 16. 20:17
 27/38 anonim ***** válasza:
Szia! Érdekes a barátom is ennyi idős és én voltam neki az első, szóval van remény.
2012. okt. 16. 20:30
 28/38 anonim ***** válasza:

25 éves vagyok és szüz, én is prostival fogom elveszteni.

de miért nem volt neked senkid ?

írnál magadról ?

milyen magas vagy stb...

2012. okt. 16. 20:32
 29/38 anonim ***** válasza:
41%

Hogy a fenébe ne lenne önbizalma a prostitól? Szerintem nagyon is. A prosti is egy nő, ugyanugy mint a többi lukacsoas. Csak annyi ,hogy nem kell hónapokon át rágcsálni a fülét, nem kell neki bizonygatni,hogy mekkora király vagy számára, hanem fizetsz és ba-szól. GYors, és egyszerű megoldás, praktikus mint lúzereknek, mint nem lúzereknek, akiknek a tökük tele az udvarlás fáradalmaival.

A lényeg jön, vigyázz! : Szóval.. önbizalmat ad, mert látod, hogy hogy teljesítesz, jobban megismered magad ilyen téren, hitet ad magadba, hogy vagy elég jó, vagy iránymutatást, hogy mire figyelj még jobban. Egy rendes lánnyal ezt nem leht megtenni, mert neki elvárásai vannak. és ha szarul mutatkozól be, a következő alkalom, amikor jobban teljesítenél, azt te már meg sem éred punciközelben, kivág mint a taknyát. Nem fog adni mégegy esélyt, a nem műúködött kategoria leszel pajtikám! Le leszel morzsolva!! A prostinál nincs ilyen probléma. Egyébként meg lehet figyelni a prosti rezdüléseit is, a hozzáállását, ha kimondottan életvidáman ba-szik veled, akkor jó vagy, ha olyan mint egy darabka szar, csak odatartja a seg-gét, akkor még rákell gyúrnod. De nem fog elutasítani sohasem, illetve nem tapossa meg az önbizalmad igazán. Prosti ajánlott! Hagyd a rendes lányokat, ők gonoszak, rosszak, csak a vesztedet akarják egyenlőre.

2012. okt. 16. 20:37
 30/38 anonim válasza:
ajjajjaj 1 levelet felkapott a vihar http://www.youtube.com/watch?v=d8m8sQ6U57E
2012. okt. 16. 20:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!