Egy 20 éves srác vagyok és még szuz vagyok, de a barátnőm már nem az. Ez vmi szinten zavar de kozben meg szeretem. Hogyan tudnám túltenni magam ezen a dolgon?
Szerintem ezen nem kell "aggódnod"...
Mind a kettő esetnek vannak rossz és jó dolgai...
Ő mivel már nem szűz van tapasztalata...
De így gondolom, az a baj, hogy nem te veszed el a szűzességét és nem egyszerre veszítitek el...
Szerintem ez nem rossz, sőt előnyöd válhat belőle ;)
Zavar? Mi? Az hogy nem szűz a csajod, vagy az, hogy te az vagy?
Ha az első, akkor csak azt tudom mondani, hogy neki jobban bejött az élet eddig, mint neked, de ezen nehogy fennakadj, mert nem a 18.században élünk.
Ha a második, akkor azért meg te vagy "hibás" senki más.
Szóval ne aggódj te ezen túlzottan, mert a végén még fel sem fog állni és az lesz a gond, nem az, hogy szűz vagy.
Ha szeret a lány és miért ne lenne így, akkor neki szerintem mindegy, hogy szűz vagy-e vagy sem.
25/f
Kedves kerdezo,figyelj! En akkoriban imadtam volna,ha szuz pasival hozott volna ossze a sors, foleg ha en lennek az elso no az eleteben! Azt egy pasi soha el nem felejti.
Smemikepp ne zavarjon a dolog,sot,orulj neki:)Gondold el,mennyire igazan NONEK erzi majd a baratnod magat,mikor egyutt vagytok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!