15 éves vagyok 41 kiló,és nem vagyok hajlamos a hízásra.pedig eszek folyamatosan,de lemozgom.nagyobb melleket szeretnék mer nem vagyok megelégedve a testemmel,hogy tehetném nagyobbá?:( :)
2011. nov. 1. 19:17
1/7 anonim válasza:
béres csepp sokat segít és beteg sem leszel ja meg dolgozz
2011. nov. 1. 19:25
2/7 anonim válasza:
kicsicsaj!,ha kell egy pasi aki ad önbizalmat meg meg is kaphatod akkor írj privátra..
2011. nov. 1. 19:26
3/7 anonim válasza:
ìrj privàtra kérdèsem lenne...
2011. nov. 1. 19:34
4/7 anonim válasza:
18 éves korodban tedd fel ezt a kérdést.Te még fejlődsz.Meg aztán kérdés lenne az is,hogy jelenleg hány cm vagy.A melleid meg nem parancsszerűen nőnek.Ha a későn érő lányok típusába tartozol,akkor lehet,hogy 17 is leszel,mire elkezd majd igazán nőni (persze attól még jó nagyra megnőhet.) És mellnövesztő szereket meg ne használj,mert a végén többet ártanának,mint használnának.
2011. nov. 1. 19:40
5/7 anonim válasza:
15 éves vagy!!!!!! -.-" Anyukádat kellett volna először megkérdezni. Vagy nem működik az anya-lánya kapcsolat???
Tudod elég ciki ilyeneket kérdezni nyilvánosan...
Anyukád biztos fel tud világosítani...
De nyugi mert kb 24 éves korodig fogsz fejlődni, addig még van egy pár éved! :D
2011. nov. 1. 19:49
6/7 anonim válasza:
Én úgy hallotam a volt osztálytársnőmtől hogy a mellnövesztő
szereknek vannak elég csúnya mellékhatásai.És 15 évessen biztos még fejlődé alatt álsz, meert ismerek olyan lányokat akik 1-2 év alatt hihetetlen változásokon mentek keresztül,
a másik dolog azt ne vedd a fejedbe, hogy nem vagy hízásra hajlamos,sok fehérje kevés cukor ennyi a jó testtömeg növelés.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!