Kicsi. Ezt Ő is tudja. Engem zavar. Őt nem. (bővebben lent) Hogyan tovább?
Ehhez nem sok mindent lehet hozzáfűzni.Megoldottad a szitut.
Ez a kielégítősdi meg?Annyi féleképp ki lehet,és neked még nem ez kell legyen az elsődleges.Nem akarom sorolni.A mostani nőm pl attól megy el,hogy élvezi,hogy én élvezem.
tudni kell használni a szerszámot.
nem a méret a lényeg.
azt hiszed egy négernek, akinek van vagy 60 centis, az ki tudja elékíteni?
dehogy tudja.
az csak jót tud élvezni.
plussz nem mind1 h a barátnőd mennyire szük...párom 14-15 centije néha csak sok sikositoval fér belém...egyik futó kapcsolatomba meg belém sem fért a ránézésre 17-18 centis...
ha van legalább 10 centi,akkor onnatol nagy baj nem lehet,ha a lány megmutatja h neki hogy jó...
Nem írtad hogy mekkora. Amúgy nem lényeg ha egy bizonyos szintet megüt, hidd el a csajoknak sem kell hogy 20 cm-st toljanak beléjük. Nekem 15 cm és imádom pl. hogybarátnőm tud mélytorkozni, és hogy nem kell figyelnem szex közben hogy mennyit nyomhatok be hogy ne fájjon (persze néha kell mert volt már h ekkorával is fájt neki bizonyos pózban:S)
Ha őt nem zavarja akkor téged se zavarjon.
Mellesleg lehetnél kicsit férfiasabb. Mi az hogy majd ott alszol és ő veszi el a te szüzességed? meg ez a "komi"...légy férfi.
Örülj neki, hogy ilyen csajod van aki tényleg azért szeret aki vagy.
Majd belejössz és tényleg nem a méret számít hanem a technika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!