Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk titeket mennyire zavar a fogszabi? Böveben tovább.
Figyelt kérdés
Fiúk írjatok pls kivi vok a véleményetekre h titeket mennyire zavar a fogszabi?!
Pl csók?
Kinézet ha (átlátszó tapis)?
Izgató?
Vagy stb?
Előre is köszi:P
2009. dec. 23. 18:34
1/19 anonim válasza:
Még véletlenül sem izgató, de engem nem zavar, ha a fej amihez tartozik szép.
2/19 anonim válasza:
semmi gáz nincs vele. van akinek még jól is áll:P
3/19 anonim válasza:
Nem a fogszabályzó számít hanem a többi x)........az nem zavar
4/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válszokat eddig
2009. dec. 23. 19:01
5/19 anonim válasza:
Engem nem zavar. Kicsit aranyos is tőle a lány :) De amúgy semmi köze ahhoz, hogy tetszik-e egy lány, vagy nem. De még nem volt fogszabályzós barátnőm, így konkrétumot nem tudok írni, hogy miben lenne más. De szerintem nincs sok különbség :)
6/19 anonim válasza:
A lényeg te vagy :D Ha szeret téged, akkor azt akarja, hogy szép legyél :D
És végülis ez a fogszabályzó lényege ^^
7/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm:P
Igazából a negativ vélemények nem érdekelnek de kezd sok lenni minden nap de igazából nem érdekel csak kiváncsi vagyok h olyan fiúk mit gondolnak akik nm ismernek:P
2009. dec. 23. 19:10
8/19 anonim válasza:
A barátnmőmenk most van fogszabija,de amikor megismertem még nem volt..szal' közbe jött ez a dolog...
De semi új,semmi változás,minden a régi...csóknál óvatosan kell eljárni,nehogy fájjon valakinek,mert gencsak nagyot lehet koccanni :D:D
Am csaka viselőjének lesz fura/kényelmetlen.
9/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm(L)
2009. dec. 23. 20:10
10/19 anonim válasza:
Nézd azt, hogy ha leveszik szép lesz ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!