Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Most vettem egy A4Tech X-710...

Most vettem egy A4Tech X-710 BH egeret és az anti vibration funkció nagyon zavar. Mit csináljak? Tovább lent.

Figyelt kérdés
Tehát az egér alján van egy kis pöcök ami miatt ha felemelem az egeret akkor nem mozdul el, és zavaró mert pl. ha lenyomom a jobb egérgombot akkor mozog az egér. Próbáltam leragasztani de nem lett jobb...
2010. febr. 5. 17:32
 1/2 anonim válasza:

Hello.

Én meg most vettem egy ugyanilyen egeret,amiröl te most kérdést tettél fel.Az egér direkt igy van kialakitva,hogy csal akkor mozdul meg a konzul,ha lehelyezed valamire.(asztal)Ez valami biztonsági segitség.Ne kérdezd...nekem is ugy mondták:)De nem értem,hogy miért akarod a levegöben irányitani az egeret de mindegy xD :D

2011. júl. 4. 23:46
 2/2 anonim ***** válasza:
Felrakod a hozzá adott szoftvert, abban kikapcsolod az antivibration-t, majd feltöltöd az egérre.
2011. okt. 30. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!