Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám túltenni magam ezeken az érzéseken és egyáltalán mik lehetnek ezek?
Van egy lány akivel nem sikerült összejönnöm, ezt én el is fogadom de,
mégis elég sűrűn naponta többször is amikor eszembe jut vagy meglátom egy képét fbook-on(nincs az ismerőseim között viszont néhány ismerősöm kommenteli a képét és igy én is látom) akkor alig tudom szavakba önteni hogy mit érzek:hiányzik,görcs van a gyomromban,tisztára ürességet érzek,letargikus majdhogynem depresszios vagyok.
Fúrcsa mert volt bnőimmel kapcsolatban nem éreztem ezt és ráadásul ő még csak a bnőm sem volt.
Nem tudom mi lehet ez és hogyan tudnék ennek véget vetni mert tart már egy ideje.
Mi a véleményetek,tanácsotok? Megköszönöm a normális válaszokat.
21/F
Velem is volt ilyen, (bár én lány vagyok)az idő gyógyította be.
Úgy volt, volt a pasi, beletörődtem hogy nem jöhetek össze vele, pedig szerintem ő is érzett valamit irántam. ' év múlva viszontláttam élőben, kiújultak a régi érzelmek, de csak egy nyárra. Kezdtem beletörődni, hogy nem lehet összejönnünk. (Akkorra már barátnője lett, azért) Aztán egyik napról a másikra eltűnt. De néha havonta 1-2× ránézek az adatlapjára, hogy mivan vele. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!