Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám túltenni magam rajta?
tudom,hogy vele már soha nem lehetek együtt,de nagyon szeretem és csak ő kell nekem.4 évr próbálom kiverni a fejemből,reménytelenül. teljesen kezdek megőrülni,reggel óta csak sírok és egy picit sikerül lenyugodnom,olyanon újból rám tör,hogy nem tudom rendesen felgumizni a hajam. tudom,biztos vagyok benne,hogy számomra ő az igazi,de én nem kellek neki,mert ő másba szerelmes és sokkal idősebb nálam
hogyan nyugtassam le magam és hogyan törődjek bele? :,(( ?
mindjárt suli és ez is teljesen megrémiszt,utolsó évem és,ha ezt csinálom meg fogok bukni.
gyere össze valaki mással úgy a legkönnyebb felejteni
én is hasonló helyzetben voltam bár én csak 1 évig de utána össze jöttem 1 másik lánnyal aki segített h elfelejtsem vele sem vagyok már együtt de a régi "nagy szerelmem" sem érdekel már 22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!