Hogyan tudnám magam túltenni azon, hogy 32 évesen még sosem voltam nővel?
Sajnos,ez nem kamu!
Annyira fáj,hogy még sosem volt barátnőm,hogy már inkább szeretném elfelejteni őket!
1.Jaj ez annyira tipikus. Mihelyt valaki más mint a többi jó le kell hurrogni. Miért is kell bántani őt?
2. Lehet tényleg egy bérnő lenne a megoldás. Próbáld ki egy kevésbé vad és gyengéd normális k*rvával. Lehet megjön az önbizalmad is.
én is 32 éves vagyok és nem sokon múlott, hogy ugyanez történjen velem. Piszok nagy szerencse kellett az első barátnőmhöz is.
Azt tudom mondani neked, hogy elsőként menj el egy fizetőshöz! Nem szégyen az, akárki, akármit mond! A nőkre soha ne hallgassál, hülyeségeket beszélnek, amivel tönkre vágják az életedet. Azután kezd el felépíteni magadat és soha ne hódolj be nekik! felépítés alatt értem egyrészt az egzisztenciát, másrészt olvass könyveket, anyagokat a női psziché működéséről! Több lehetőség is van szélesíteni az ismeretségi körödet, pl.: chatoldalak, közösségi események, bármi, ahol emberek találkoznak.
Mindezek mellett nyugodtan járj el rendszeresen, ahogy a pénztárcád engedi bérnőkhöz(persze igényesekhez), mert akkor nem leszel feszült és ideges, mint más esetekben.
Ha mindezeket megteszed, máris sokkal közelebb kerülsz a megoldáshoz.
Amikor pedig komoly kapcsolatod lesz, nem kell beszámolnod semmiről! Jönnek itt sokan azzal (mármint a nők), hogy milyen az, hogy hazugsággal indítson valaki egy kapcsolatot! Jobb, ha tudod, a nők nagy része magából indul ki, mert ők maguk kezdik hazugsággal a kapcsolatukat.Úgyhogy ne törődj ezzel és légy boldog!
Szia!
Szerintem a bérnő, k.va stb megoldás valóban ideiglenes és nem elégíti ki a lelked. A probléma, hogy nem voltál nővel, talán már azt is jelenti, hogy társad nincs. Azt nem leled meg ilyen kapcsolatokban. A szükség szex hatása múlandó. Ismerkedj. Vadássz. Amelyik kifejezés jobban illik Hozzád. Van egy lány/nő, akinek Te leszel a párja. Csak türelem. Nem maradtál le semmiről. Sokkal jobban bírnék egy ilyen vadászót, mint akinek már megvolt a fél város és még esetleg henceg is vele. Nagyon sokat fogsz tudni adni, irigykedem az elsőre, aki végre behálóz. :) Csak nyugodtan, meglesz a NŐ. :)
39/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!