Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Van olyan pasi, aki tud várni...

Van olyan pasi, aki tud várni a szexel házasság utánig?

Figyelt kérdés
Csak kíváncsi lennék a válaszokra :)
2012. okt. 1. 18:28
1 2 3 4
 11/37 anonim válasza:
77%

Miért jobb házasság után?

Mi változik attól?

2012. okt. 1. 18:47
 12/37 anonim ***** válasza:
75%
Egy jó házasság alapja a jó szex. Előfordulhat, hogy a testi adottságaitok nem passzolnak egymáshoz(nekem volt ilyen), meg olyan is hogy az egyik fél igényelné napi szinten többször is, míg a másiknak elég lenne heti 1 alkalom. Ez nagyon nagy különbség, és sajnos a szexben nem igazán van kompromisszum. Én ezért nem várnék vele házasságig. Persze mindenkinek szíve joga. :)
2012. okt. 1. 18:48
 13/37 anonim ***** válasza:
szerintem akik 20 éves korukig kibírták szex nélkül, azoknak már olymindegy, kibírják házasságig is.
2012. okt. 1. 18:58
 14/37 anonim ***** válasza:
Eszem ágában nincs házasság után... Hogy miért? Mert ha nem élvezem vele a dolgot, akkor veszett fejsze nyele az egész... persze lehet, hogy másnak nem fontos a szex, de szerintem fontos annyira, mint az élvezetes csók, jó beszélgetések...
2012. okt. 1. 19:02
 15/37 anonim ***** válasza:

Hallottam ilyenről, nem lett jó vége. A lényeg, ha házasságig várni akarsz, akkor ne aludjatok addig együtt. Maradjon a romantikázás a parkokban. Mert a rögzült csonka együttlétek, elfojtások a kapcsolatban komoly problémát jelenthetnek utána. Hallottam olyanról, akik többévi kapcsolat után a házasság után nem tudták "elhálni" a házasságot. Fél év után el is váltak.

Tehát ez csak kétféle módon működhet:

1. Az udvarlás megkezdése után rövid időn belül házasságot kötni.

2. Hosszas együttjárás esetén megmaradás a kézfogás, csók szintjén, együttalvások nélkül.

Ha egy nő huzamosabb ideig ágyba bújik egy férfival, és mindig egy torz szexualitást élnek meg aktus nélkül, abból idővel garantáltan probléma lesz.

2012. okt. 1. 19:13
 16/37 A kérdező kommentje:

Köszi...amugy egyet értek az utolsó válaszolóval :)

Am. én még szűz vagyok és tuti nem adom magam könnyen...

2012. okt. 1. 19:16
 17/37 anonim ***** válasza:
100%
Az szép és nemes dolog, hogy nem adod könnyen, de túlzásokba esni sem jó, mert lehet, hogy eljutsz arra a szintre, hogy te már adnád, de nem kell senkinek:D
2012. okt. 1. 19:23
 18/37 anonim válasza:
59%
Jesszus ne várj már, nincs olyan hogy örökké xD élj a mának :D
2012. okt. 1. 19:25
 19/37 anonim ***** válasza:
Ha olyan lány az illető, akiért érdemes, akkor igen.
2012. okt. 1. 20:21
 20/37 anonim ***** válasza:
Vallási csoportokba talán létezhet ilyen. Szerencsére nem mindenki olyan hogy a legyet is röptében.
2012. okt. 1. 20:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!