Kevésbé lenne ciki így elveszteni mint prostival?
Mennyire gázok vagytok! Normális lányt keressen... és ha nem talál?? Erre nem gondoltatok?
Vannak akik évekig keresgélnek, randiznak (akár netről) és nem akar velük egy csaj sem járni. Mert mondjuk nem jóképűek.
Inkább a prostit választanám. Én sosem mennék bele 3-iknak olyan kapcsolatba, ahol tudom, hogy van pasija a nőnek.
A prostitól ennyien féltek a nemi betegségek miatt??? Valószínű ez miatt szűz 24 évesen sok pasi. Már pedig 24 évesen szűznek lenni ULTRAGÁZ!
És való igaz, hogy ha elveszíted, utána sokkal bátrabban fogsz nőt fogni magadnak.
még csak 16 leszek, de felnőtt koromban k_rvajó lenne szűzként egy szűzhöz férjhez menni, akit szeretek! bár tudom, h egy ez nem valószínű...
inkább várd meg az igazit kérdező! mennyivel jobb úgy együtt lenni valakivel, h vágytál rá, hogy közben őt akarod ölelni, csókolni. egy k_rvánál az ölelésnek és a csóknak semmi értelme, hiszen ott csak a saját kielégülésed a cél. a szex intelligens embereknél nem csak arról szól, h kapjanak egy lyukat, vagy egy f@szt, ami majd testileg kielégít. úgy az igazi, ha közben adsz is valamit. önző típus vagyok, mégis úgy érzem, hogy én majd adok valamit magamból és ő is ad majd nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!