Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Fiú vagyok, szerintetek ciki,...

Fiú vagyok, szerintetek ciki, ha házasságig nem akarom elveszteni a szüzességem?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok, volt már kapcsolatom:) Nem szeretném házasság előtt elveszteni a szüzességem. Szerintetek nagyon ciki? Én nem tartom annak, de nem is hangoztatom persze:) Csak kiváncsi vagyok mások mit gondolnak erről. Egy olyan nővel szeretném majd, akibe tényleg szerelmes vagyok és ezt meg is pecsételtük az házassággal, hogy (reményeink szerint) örökké fog tartani:P
2010. szept. 8. 19:58
1 2 3 4 5 6
 1/51 anonim válasza:
31%
Szerintem hülyeség.mégpedig azért,mert ha eddig nemvoltál rá készen,miből gondolod,hogy akkor képes leszel rá?a kérdésed adott,el akarod veszteni,de félsz tőle.És ha pont akkor derül ki,hogy az ágyba sz*r?:S:S
2010. szept. 8. 20:00
 2/51 anonim ***** válasza:
89%

Nem ciki, ez nagyon szép inkább.

Remélem sikerül.

3/51 anonim ***** válasza:
43%
atyaisten. szerintem lépj ki a mesevilágodból.
 4/51 anonim ***** válasza:
35%
nőjél fel kisgyerek ,mert különben ez a világ kitaszít magából,csipkerózsikás mesék sajnos manapság elég ritkák.
 5/51 anonim ***** válasza:
84%
nagyon szép gondolat, ha én is ezt gondolnám, szüzen halnék meg, sosem fogok megházasodni. amgy nagyon fontos egy kapcsolatban a szex, tehát ha azt nem próbáltátok még félig meddig orosz rulett lesz a házasság. de ahogy gondolod, nem vagyunk 1formák és sok sikert:)
 6/51 anonim ***** válasza:
76%

Nemciki, de szerintem nagy butaság. Vallási okokból gondolod így? Mert az megint más.

Ha nem akkor miért nem elég hogy olyasvalivel, akit abban a pillanatban éppen szeretsz

2010. szept. 8. 20:01
 7/51 anonim ***** válasza:
67%

Nem ciki,de hogy nem mennék hozzád az biztos.

Egyszer azért,mert nem szeretem a zsákbamacskát,és nem fogok leélni egy életet úgy,hogy nem illünk össze szexuálisan.Másodszor azért, ha most ennyi a szexuális étvágyad,akkor milyen lesz 10 év házasság után??

2010. szept. 8. 20:02
 8/51 anonim ***** válasza:
77%
Ha a párodnak sincs kifogása ellene, akkor ahogy tetszik. Mennyi ideje vagytok együtt? Ő mit gondol a tervedről?
2010. szept. 8. 20:02
 9/51 anonim ***** válasza:
100%

szerintem felesleges. de cikinek semmiképp nem ciki:) ez a te magánügyed, a te döntésed. ha így látod jónak, akkor várj vele.

ilyen pasik is kellenek a mai világba:)

2010. szept. 8. 20:03
 10/51 anonim ***** válasza:
100%
Vannak ilyen lányok mint te. Nem vagy egyedüli ezzel a céllal.
2010. szept. 8. 20:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!