Fiú vagyok, szerintetek ciki, ha házasságig nem akarom elveszteni a szüzességem?
Figyelt kérdés
19 éves vagyok, volt már kapcsolatom:) Nem szeretném házasság előtt elveszteni a szüzességem. Szerintetek nagyon ciki? Én nem tartom annak, de nem is hangoztatom persze:) Csak kiváncsi vagyok mások mit gondolnak erről. Egy olyan nővel szeretném majd, akibe tényleg szerelmes vagyok és ezt meg is pecsételtük az házassággal, hogy (reményeink szerint) örökké fog tartani:P2010. szept. 8. 19:58
1/51 anonim válasza:
Szerintem hülyeség.mégpedig azért,mert ha eddig nemvoltál rá készen,miből gondolod,hogy akkor képes leszel rá?a kérdésed adott,el akarod veszteni,de félsz tőle.És ha pont akkor derül ki,hogy az ágyba sz*r?:S:S
2/51 anonim válasza:
Nem ciki, ez nagyon szép inkább.
Remélem sikerül.
3/51 anonim válasza:
atyaisten. szerintem lépj ki a mesevilágodból.
4/51 anonim válasza:
nőjél fel kisgyerek ,mert különben ez a világ kitaszít magából,csipkerózsikás mesék sajnos manapság elég ritkák.
5/51 anonim válasza:
nagyon szép gondolat, ha én is ezt gondolnám, szüzen halnék meg, sosem fogok megházasodni. amgy nagyon fontos egy kapcsolatban a szex, tehát ha azt nem próbáltátok még félig meddig orosz rulett lesz a házasság. de ahogy gondolod, nem vagyunk 1formák és sok sikert:)
6/51 anonim válasza:
Nemciki, de szerintem nagy butaság. Vallási okokból gondolod így? Mert az megint más.
Ha nem akkor miért nem elég hogy olyasvalivel, akit abban a pillanatban éppen szeretsz
7/51 anonim válasza:
Nem ciki,de hogy nem mennék hozzád az biztos.
Egyszer azért,mert nem szeretem a zsákbamacskát,és nem fogok leélni egy életet úgy,hogy nem illünk össze szexuálisan.Másodszor azért, ha most ennyi a szexuális étvágyad,akkor milyen lesz 10 év házasság után??
8/51 anonim válasza:
Ha a párodnak sincs kifogása ellene, akkor ahogy tetszik. Mennyi ideje vagytok együtt? Ő mit gondol a tervedről?
9/51 anonim válasza:
szerintem felesleges. de cikinek semmiképp nem ciki:) ez a te magánügyed, a te döntésed. ha így látod jónak, akkor várj vele.
ilyen pasik is kellenek a mai világba:)
10/51 anonim válasza:
Vannak ilyen lányok mint te. Nem vagy egyedüli ezzel a céllal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!