Fiú vagyok, szerintetek ciki, ha házasságig nem akarom elveszteni a szüzességem?
Sokaig en is igy voltam vele. Sikerult is betartani a hazassagig semmi szex fogadalmat.
Ezert nosultem meg 15 evesen:D
Köszönöm az értelmes kommenteket:)
NIncs b.nőm, csak VOLT. És nem, nem a szex miatt hagytam ott:D
Olyannal alapból nem jönnék össze, aki nem képes várni:D
NEm, nem félek tőle és készen állok rá, de nem akarom megtenni:)
Sok lánynak sikerült, miért ne sikerülne egy fiúnak is?
Mások a cigiről szoknak le, én meg erre nem szokok rá:D
Gondoltam ,hogy nem kéne ide feltenni a kérdést, mert a legtöbben nem elég intelligensek, ahhoz, hogy értelmes választ adjanak a leszólások helyett:) tisztelet a kivételnek. LEgalább tudom, hogy ne mondjam el senkinek. Mellesleg, mielőtt összejönnék vkivel, azért tudatnám vele, hogy mi az ábra. ÉS nyilván én is olyat akarok, aki szintén így van ezzel.
na és maszturbáltál már? ha igen akk miért ne lehetne feldobni egy kicsit
emlékszem még gimiben volt egy lány aki ugyanígy gondolkodott mindenki utálta. nem ezért. beköpött mindenkit ha puskázott meg hasonlók. tóle halottam elösször azt a mondatot h one way jesus
most még annyira nemgáz az h így gondolkozol ,de pár év múlva már párkapcsolatot sem fogsz tudni létesíteni csak az elborult agyúakkal
Ne hallgass a sok baromságra.
Ahogy láthatod, az emberek 99%-a nem képes elfogadni ha valaki máshogy gondolkozik, vagy éppen egy vallás szerint él.
Az, hogy fiú létedre ekkora áldozatra vagy képes (gondolom vallási okokból), nagyon becsülendő. Kevés férfi képes az ilyenre, tekintve hogy bennük ez az ösztön elég erélyesen jelen van. Úgyhogy... ha te ezt valóban be tudod tartani, akkor minden elismerésem. Kevesen vannak ezen a szinten.
A párod pedig értelemszerűen olyan közösségben fogod legnagyobb eséllyel megtalálni, ahol sok a hozzád hasonló gondolkodású. Ez bizony legtöbbször valamilyen vallási közösség.
Remélem találsz egy helyet, ahol megértenek.
Minden jót.
Én is ilyen gondolkodású fiú vagyok. Szeretnék várni a házasságig. Hiába tűnik régimódi dolognak, sokaknak sikerült és boldogan élnek.
Talán kevesen tudják, de egyre több ifjúsági mozgalom alakul a világon (nem vallási gyülekezet!), amelynek a tagjai ilyen nézeteket vallanak.
Nemzetközi felmérés szerint akik várnak, ott 95% az esély, hogy együtt maradnak, míg a másik csoportnál ez csak 30%.
Az ok egyszerű, orvosi kutatások szerint 3 hormonhoz kötődik. /Részletesen: Tomka Ferenc: Biztos út c. könyve)
Nem vallási okokból:)
De valóban, a pátkapcsolatok 90% a válással végződik.
LEgtöbbször azért, mert megcsalja az illetőt a párja.
De nem ezért fogom vissza magam:)
Egyébként az a bizonyos ösztön bennem közel nincs olyan erővel jelen:) Tudom ,hogy addig nem csinálom, ezért nem kell erőlködnöm, hogy megálljam.
:D nem azért vagyok szűz, mert nem volt rá lehetőségem:)
de ti ezt úgysem fogjátok megérteni(kivételek vannak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!