Fiú vagyok, szerintetek ciki, ha házasságig nem akarom elveszteni a szüzességem?
Szerintem egyáltalán nem ciki, csak én nem tartom logikusnak. Lehetsz akármennyire szerelmes a jövendőbeli feleségedbe és ő is beléd, de ha csak a házasság után derül ki, hogy nem illetek össze szexuálisan, akkor véget fog érni a kapcsolatotok, mert az igaz, hogy nem a szex a lényeg, de nem jó egy egész életen keresztül úgy csinálni, hogy valamelyik fél nem élvezi igazán.
Szerintem van sokkal egyszerűbb módszer is :) Megvárod/megkeresed azt, akit tényleg az Igazinak hiszed, vártok pár hónapot, hogy tényleg szerelem, vagy csak fellángolás, és utána lefeküdhettek egymással, és ha tényleg nagyon szeretitek egymást, akkor össze is házasodhattok :) Majdnem ugyan ott tartasz akkor is, mert végül is az igaz szerelmednek adod a szüzességed és csak vele élsz nemi életet :D
A szex jó dolog, ne fosszátok meg magatokat tőle :D
Nekem a barátom vette el a szüzességem, neki is én voltam az első, nagyon jól összepasszolunk minden szempontból, és már beszélgettünk arról, hogy elég hosszútávra tervezünk egymással, egyszer szóba került a házasság és azt mondta, hogy ő nagyon örülne neki, ha az első barátnője (én) lennék az egyetlen nő az életében :) Ha pedig rajtam múlik, akkor biztos nem lesz vége a kapcsolatunknak, nagyon szeretem őt, remélem, hogy a férjem is ő lesz majd :D
Számomra a boldogság fontosabb, mint a szex:)
Am gratula a házasságodhoz:)
Gondolom ez miatt nincs állandó kapcsolatod, mert mindig más csajt akarsz megfektetni.....
Én akkor verném a fejem a falba, ha eszembe jutna, mennyi nővel feküdtem le. Számomra ez nem dicsőség, hanem szégyen.
Szia, (én kérdeztem, hogy vallási oka van-e)
A te döntésed, ha te ezt érzed jónak tedd nem ítéllek el ezért, de továbbra is butaságnak tartom.
Azért elég nehéz dolgod lesz így a barátnő és a feleség kereséssel.
Az embereknek és a nőknek is szükségük van a szexre. És ha most házasodnál egy korodbeli lánnyal az ok, de a lányok nagy része ma már nem akar 18 évesen férjhez menni, előbb tanulni szeretnének, dolgozni is.
Azt hiszem nagyon kevés nő van aki ezt a felfogást el tudná viselni égy boldog kapcsolathoz ugyanis kell a szex (biztos van de így a választási lehetőségeidet végül annyira leszűkíted, hogy nem egy kedves, rendes, okos, szeretetteljes lányt akarsz keresni, hanem olyat aki szűz)
És még sohasem voltál szerelmes, lehet hogy akkor megváltozna a véleményed. Mert miért érdekes hogy a házasság előtt is szexeltek, ha utána úgyis összeházasodtok (legalább is ha az ember szerelmes akkor azt gondolja hogy a szerelmével fog össeházasodni az más kérdés hogy ez nem mindig jön össze)
Végig olvastam a válaszokat megint és igazatok van:)
Tegnap szemeztem a szomszéd csajjal, nagyon dögös:P
Igaz van barátja, de az úgysem fogja megtudni,mert alig vannak együtt:D HA meg nem élvezem vele, akkor keresek mást, elég sok ribi van mindenfele:P Van választék bőven.
Ki tudja, talán pont egy egy éjszakás kaland után találom meg az igazit:P
Köszönöm a biztatásokat:)
válaszolnál a kérdésemre? az volt hogy ha megházasodnál és pár év múlva tönkremenne, akkor is azt mondanád h megérte várni? erre a lányra? nem bánnád meg hogy nem egy másik szerelmeddel feküdtél le? akiről lehet h utólag kiderül h értékesebb volt, mint akihez hozzámentél?
nem kötekedés csak tényleg érdekel:)
hm, olyanhoz nyilván nem megyek hozzá, akinél nem tudom 100%osra, hogy örökké vele leszek, szóval nem kell majd szembenéznem ezzel a döntéssel:)
De mint mondtam, már meggyőztek a többiek, hogy feküdjek le minél több nővel:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!