Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Fiú vagyok, szerintetek ciki,...

Fiú vagyok, szerintetek ciki, ha házasságig nem akarom elveszteni a szüzességem?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok, volt már kapcsolatom:) Nem szeretném házasság előtt elveszteni a szüzességem. Szerintetek nagyon ciki? Én nem tartom annak, de nem is hangoztatom persze:) Csak kiváncsi vagyok mások mit gondolnak erről. Egy olyan nővel szeretném majd, akibe tényleg szerelmes vagyok és ezt meg is pecsételtük az házassággal, hogy (reményeink szerint) örökké fog tartani:P
2010. szept. 8. 19:58
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:

Szerintem egyáltalán nem ciki, csak én nem tartom logikusnak. Lehetsz akármennyire szerelmes a jövendőbeli feleségedbe és ő is beléd, de ha csak a házasság után derül ki, hogy nem illetek össze szexuálisan, akkor véget fog érni a kapcsolatotok, mert az igaz, hogy nem a szex a lényeg, de nem jó egy egész életen keresztül úgy csinálni, hogy valamelyik fél nem élvezi igazán.

Szerintem van sokkal egyszerűbb módszer is :) Megvárod/megkeresed azt, akit tényleg az Igazinak hiszed, vártok pár hónapot, hogy tényleg szerelem, vagy csak fellángolás, és utána lefeküdhettek egymással, és ha tényleg nagyon szeretitek egymást, akkor össze is házasodhattok :) Majdnem ugyan ott tartasz akkor is, mert végül is az igaz szerelmednek adod a szüzességed és csak vele élsz nemi életet :D

A szex jó dolog, ne fosszátok meg magatokat tőle :D

Nekem a barátom vette el a szüzességem, neki is én voltam az első, nagyon jól összepasszolunk minden szempontból, és már beszélgettünk arról, hogy elég hosszútávra tervezünk egymással, egyszer szóba került a házasság és azt mondta, hogy ő nagyon örülne neki, ha az első barátnője (én) lennék az egyetlen nő az életében :) Ha pedig rajtam múlik, akkor biztos nem lesz vége a kapcsolatunknak, nagyon szeretem őt, remélem, hogy a férjem is ő lesz majd :D

2010. szept. 8. 22:45
 22/51 A kérdező kommentje:

Számomra a boldogság fontosabb, mint a szex:)

Am gratula a házasságodhoz:)

2010. szept. 8. 22:56
 23/51 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép dolog!!! Ritka az ilyen pasi!!:D
2010. szept. 8. 23:24
 24/51 anonim ***** válasza:
22:45-nek igaza van, de én akkor se tudom megérteni. Talán úgy ha szűz csajt akarsz elvenni és ezért úgyérzed, hogy az csak akkor igazságos ha te is az vagy, de egyáltalán nem biztos, hogy az életed párja is szűz lesz, és ha nem akkor mit teszel? nem is jössz össze vele emiatt? Alapból a legtöbb férfi minél több nővel szeretne szexelni, úgy mint én is, de emellett el lennék egyetlen csajjal életem végéig, ha neki is én vagyok az egyetlen, de sajnos az én esetemben úgy jöttem össze szüzen egy csajjal, hogy ő már nem volt az, és teljesen kikészültem ettől. Ha ő is szűz lett volna, vagy nekem is lett volna 1-2 partnerem, nem lett volna semmi gond, és főleg ezért tartom hülyeségnek az olyasmit, ha egy férfinak van lehetősége szexelni, de nem teszi meg ilyen értelmetlen megfontolásokból, de te tudod, csak nehogy úgy járj, hogy öregen fekszel az ágyadban és arra gondolsz, hogy miért csak egyetlen nővel voltál egész életedben, de akkor már késő lesz, én már csak tudom, és nem azért mert öreg vagyok :), hanem azért, mert 1-1 elszalasztott lehetőség ha eszembe jut, legszívesebben a falba verném a fejemet amiért elcsesztem...
2010. szept. 9. 02:47
 25/51 A kérdező kommentje:

Gondolom ez miatt nincs állandó kapcsolatod, mert mindig más csajt akarsz megfektetni.....

Én akkor verném a fejem a falba, ha eszembe jutna, mennyi nővel feküdtem le. Számomra ez nem dicsőség, hanem szégyen.

2010. szept. 9. 07:30
 26/51 anonim ***** válasza:

Szia, (én kérdeztem, hogy vallási oka van-e)

A te döntésed, ha te ezt érzed jónak tedd nem ítéllek el ezért, de továbbra is butaságnak tartom.

Azért elég nehéz dolgod lesz így a barátnő és a feleség kereséssel.

Az embereknek és a nőknek is szükségük van a szexre. És ha most házasodnál egy korodbeli lánnyal az ok, de a lányok nagy része ma már nem akar 18 évesen férjhez menni, előbb tanulni szeretnének, dolgozni is.

Azt hiszem nagyon kevés nő van aki ezt a felfogást el tudná viselni égy boldog kapcsolathoz ugyanis kell a szex (biztos van de így a választási lehetőségeidet végül annyira leszűkíted, hogy nem egy kedves, rendes, okos, szeretetteljes lányt akarsz keresni, hanem olyat aki szűz)

És még sohasem voltál szerelmes, lehet hogy akkor megváltozna a véleményed. Mert miért érdekes hogy a házasság előtt is szexeltek, ha utána úgyis összeházasodtok (legalább is ha az ember szerelmes akkor azt gondolja hogy a szerelmével fog össeházasodni az más kérdés hogy ez nem mindig jön össze)

2010. szept. 9. 08:20
 27/51 anonim válasza:
Jonas testvérek is ezt hirdetik,ha jól tudom:D XD
2010. szept. 9. 15:01
 28/51 A kérdező kommentje:

Végig olvastam a válaszokat megint és igazatok van:)

Tegnap szemeztem a szomszéd csajjal, nagyon dögös:P

Igaz van barátja, de az úgysem fogja megtudni,mert alig vannak együtt:D HA meg nem élvezem vele, akkor keresek mást, elég sok ribi van mindenfele:P Van választék bőven.

Ki tudja, talán pont egy egy éjszakás kaland után találom meg az igazit:P

Köszönöm a biztatásokat:)

2010. szept. 9. 15:28
 29/51 anonim ***** válasza:

válaszolnál a kérdésemre? az volt hogy ha megházasodnál és pár év múlva tönkremenne, akkor is azt mondanád h megérte várni? erre a lányra? nem bánnád meg hogy nem egy másik szerelmeddel feküdtél le? akiről lehet h utólag kiderül h értékesebb volt, mint akihez hozzámentél?

nem kötekedés csak tényleg érdekel:)

2010. szept. 9. 16:12
 30/51 A kérdező kommentje:

hm, olyanhoz nyilván nem megyek hozzá, akinél nem tudom 100%osra, hogy örökké vele leszek, szóval nem kell majd szembenéznem ezzel a döntéssel:)

De mint mondtam, már meggyőztek a többiek, hogy feküdjek le minél több nővel:)

2010. szept. 9. 17:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!