Fiú vagyok, szerintetek ciki, ha házasságig nem akarom elveszteni a szüzességem?
Kérdező!
Mindig hallgass a szívedre! Ne hagyd magad befolyásolni.
Ne gondold, hogy a gyakorikerdesek.hu az etalon, ezt kell csinálnom, különben nem vagyok trendi. Merj szembe úszni az árral, ha kell. Mindig légy önmagad!
Köszönöm a választ:)
De csak vicceltem az előbb:) Eszembe sincs megváltozni ,csak kíváncsi voltam mások mit gondolnának ha meghallanák.
De örülök, hogy így gondolod.
Nem nem ciki, de szerintem ilyen felfogással menjél papnak!
Mert max egy apáca fog várni addig a lefekvéssel mielőtt hozzádmenne..
Szted a nők hülyék?
Majd biztos hozzámennek valakihez akiről nem is tudják hogy képes e egyáltalán jól bxni.
Nyilván nem fogunk meggyőzni, de én tényleg sajnállak e miatt. De még lehet hogy az élet úgy hozza meggondolod magad, remélem. Szüleiddel nem beszéltél erről?
Szerintem ez is csak egy új buta amerikai divat ma, szerencsére a legtöbben kinövik.
02:47 vok...
van komoly kapcsolatom és rohadtul idegesít, hogy neki volt előttem partnere nekem meg nem, és ez nem cska az én hóbortom, hanem az, hogy neki van tapasztalata és összehasonlítási alapja, és nyomaszt, hogy jó vagtyok-e annyira mint azok... emellett nem azt mondtam, hogy az én hozzáállásom a normális (bár alapból szerintem természetes reakció, max nem ennyire), hogy ilyeneken ennyire idegeskedek, de amit te művelsz az NEM NORMÁLIS... alapvető ösztön, hogy szexelni akar az ember, és minden normális ember szexel ha megteheti... nem azt mondom, hogy feküdj össze minden csajjal akis szembe jön, csak azt, hogy ha összejössz valakivel akkor miért ne lehetne? és az előttem adott válaszok nagy részének igaza van: mi van ha utána derül ki, hogy nem illetek össze szexuálisan? tönkre megy a kapcsolatotok, vagy életetek végéig szar lesz, és akkor majd jössz okoskodni, hogy "milyen szar dolog is ez, nem értem miért vannak úgy oda érte más emberek", és akkor majd igazoltnak érzed magad velünk szemben, vagy rájössz hogy mennyire jó, és megbánod, hogy nem csináltad korábban, és ugyanúgy kikészülsz mint én, hogy most már nem is próbálhatsz ki mást, vagy megcsalod a nejedet, ami meg a legaljasabb dolog... végül csak arra lennék kíváncsi, hogy nem is akarsz szexelni senkivel? mert ha igen akkor beteg vagy és menj pszihológushoz, és akkor csak házasság után is csak kényszerből csinálod, aminek az lesz a következménye, hogy elválik tőled a nejed, vagy megcsal, ha viszont szeretnéd, de nem csinálod, mert most mittomén akármilyen idióta indokból akkor meg hülye vagy... és a "valamilyen idióta indok" alatt azt értem, hogy az ilyesmire nincs normális, értelmes indok (régebben lehettek indokok a nemi betegségek, de akkor meg még nem tudtak az iylesmiről), ha meg vallási meggyőződés akkor meg gratulálok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!