Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Fiú vagyok, szerintetek ciki,...

Fiú vagyok, szerintetek ciki, ha házasságig nem akarom elveszteni a szüzességem?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok, volt már kapcsolatom:) Nem szeretném házasság előtt elveszteni a szüzességem. Szerintetek nagyon ciki? Én nem tartom annak, de nem is hangoztatom persze:) Csak kiváncsi vagyok mások mit gondolnak erről. Egy olyan nővel szeretném majd, akibe tényleg szerelmes vagyok és ezt meg is pecsételtük az házassággal, hogy (reményeink szerint) örökké fog tartani:P
2010. szept. 8. 19:58
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

Ajánlom figyelmedbe, így szeretnél élni?

2010. szept. 10. 12:54
 42/51 anonim ***** válasza:
Sziaa,egyáltalán nem ciki nagyon szép főleg egy 19 éves fiútól,:) Manapság nem nagyon hallani ilyet egy tizenéves szájából, h én "házasság után akarom elveszteni" na igen ennek a dolognak csak negatívumai vannak...Ha nem éled ki magad(véleménynem szerint)nem lesz boldog házasságod mert nem fogod megtudni milyen másokkal és te már le is kötelezted magad "egy életre" + ha összeházasodsz valakivel és nem jó vele a sex akkor az nem hiszem h működni fog..Akkor meg elváltok?..Meg ha nem gyűjtessz elég tapasztalatot nem hiszem h olyan sok csaj fog sort állni érted.Meg nem volt még olyan h egy csajra úgy beindultál volna, h majd leteperted az ágyra ? Na mind 1 nem értem de azért drukkolok neked és sok sikert kívánok a terved megvalósításához. :) Remélem ezzel egy kicsit segítettem is :)
2010. szept. 10. 16:44
 43/51 anonim ***** válasza:

én egy 17 éves lány vagyok, régebben én is így gondoltam h csak házasság után fogok szeretkezni

de amióta van barátom minden megváltozott..:)remélem érted

ha találsz olyan lányt aki ugyan ezeket az elveket vallja akkor vágjatok bele viszont szerintem csak akkor érdemes ezt elkezdeni ha mindkét fél szeretné

2010. szept. 10. 17:06
 44/51 anonim ***** válasza:

Sztemp hülyeség..

Pl én biztos nem mennék olyanhoz hozzá akivel még nem szexeltemxD

2010. szept. 10. 17:08
 45/51 anonim ***** válasza:
hülye vagy...miután elveszed akkor fog kiderülni hogy a csaj mijen rossz az ágyban...ha meg akkor akarsz vele szakítani elviszi a pénzed felét és utána se pénzed se p*nád nem lesz és marad a recska
2010. szept. 10. 17:15
 46/51 andi177 válasza:
én nagyon helyeslem s azért mert a szexualitásnak ugy gondolom nem az a lényege..nem azért lett kitalálva, nem azért kaptuk ezt az ajándékot h akárkinek osztogassuk.Ez házasság ajándéka...2 ember hazastárs eggyé lesz, testileg s lelkileg. s azzal az emberrel akivel leéled az életed ezért más a feleséged mint akármelyik volt barátnőd. s ha szexualitáson alapszik egy kapcsolat az mar eleve rossz indítás.
2010. szept. 10. 21:47
 47/51 anonim ***** válasza:
21:47 - abban igazad van, hogy ha csak a szexen alapszik egy kapcsolat akkor az rossz, DE a szex is létfontosságú a kapcsolathoz + senki se mondta, hogy mindenkivel feküdjön össze, csak azt mopndjuk, hogy ha úgy érzi megtalálta az igazit akkor szexeljen vele még házasság (sőt a leánykérés :) ) előtt, mert hiába a szerelem a legfontosabb, meg hogy összeilljenek, de a szex is kb hasonlóan fontos...
2010. szept. 10. 23:43
 48/51 anonim ***** válasza:
andi177 - plussz, ha már nagyon azzal akarunk dobálózni, hogy mi miért lett kitalálva és alapvetően minek mi a célja, akkor meg a szexualitás gyökeréhez térj vissza, és az nem a házasság, hanem az ösztön, ami arra hajtja a férfit, hogy minnél több nővel szexeljen, és minnél több utódot csináljon... mielőptt valaki félreérti, én nem azt mondom, hogy ez a normális a mi társadalmunkban, és a hűség meg a kapcsolatok is már alap dolgok, csak most belekötök ebbe a válaszba, mert felelőtlenül érvel azzal, hogy mi az alapja a szexualitásnak :)
2010. szept. 10. 23:53
 49/51 anonim ***** válasza:
nem vagy életre való:) ilyen egyszerű.. majd ha megtalálod szerinted az igazit aztán szexeltek majd mittudom én te harangozol benne, szóval meg se érez meg nem tudod kielégiteni stb még azon a héten 5 bronxi négerrel csal meg...Remélem igy lesz;) nőjj fel
2010. szept. 13. 11:28
 50/51 anonim válasza:
Szerintem egyátalán nem gáz, kívánom, hogy találj olyan lányt, aki vár Veled. Ha mindketten így gondoljátok nagyon boldog kapcsolatotok lesz. Én is hasonlóan gondolkodom, csak kezdem kételkedni, hogy lehet olyan lányt/fiút találni, aki így gondolkodik. De legalább egy ilyen véleményt olvastam.:)
2010. szept. 14. 22:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!