Kevésbé lenne ciki így elveszteni mint prostival?
Figyelt kérdés
Még szűz vagyok 24 évesen ami már nagyon zavar. Prostit semmiképp nem akarok. Neten megismerkedtem egy nálam tizenöt évvel idősebb nővel aki szeretőt keres. A kérdés hogy megéri-e belemenni vagy várjak tovább egy korombelire? A másik probléma hogy nem is igazán ismerem az óvszer meg nem véd mindentől.2012. szept. 28. 14:17
1/25 anonim válasza:
Hát a pasijától tuti nem véd meg az óvszer.
2/25 A kérdező kommentje:
Igen, még azt nem is említettem.
2012. szept. 28. 14:20
3/25 anonim válasza:
igazából majdnem ugyanaz, annyi eltéréssel hogy nem fizetsz a szexért.
4/25 anonim válasza:
Egy elhanyagolt, vagy csak unatkozó feleség, azért nem éppen ugyanaz, mint egy prosti... Még ha nem is egy szent életű, hát ezerszer inkább mint egy repedt sarkú, és mindenű...! De legjobban egy normális korodbeli lány megismerésével járnál!!
5/25 anonim válasza:
Hmm, ha a pénz nem számít, akkor a prostit választanám a helyedben. 39 éves, valószínűleg nem is a legjobb külsőre és még szívfájdalmat is okoznál a párjának.. az én szememben a prosti korrektebb, ő legalább nem ribanc és biztos vagyok benne, hogy 10x jobban kinézőt is találsz.
6/25 anonim válasza:
Guszta, hogy tömegesen fekszik le tripperes, mocskos, beteg, hepatitis-es, gombás, fertőző szemölcsös féfiak!!! Jó szórakozást minden hivatásossal hentergőzőnek!!!! Hozzá nem érnék SOHA! Ezt még a leg csapodárabb feeség sem tudja produkálni...
7/25 anonim válasza:
Kérdező!
Semmi ciki nincs a prostival való szexeléssel. Az a gond, ha minél tovább szűz vagy. Így csak a jóról maradsz le. Később lehet, hogy megbánod a sok szex nélküli évet. De ha neked nem gond, akkor nem gond.
14:57
Remélem örökre egyedül marad. Megérdemelnéd. Akkor már nem ugatnál.
8/25 anonim válasza:
Persze! Mert ha egy tripperes ribóval lefekszik, akkor minden gondja meoldódik, ugye??!! Utána mi lesz?! Várjunk csak...bőr és nemi beteg gondozó! Na de azután, mi lesz?? MIndig vesz magának egy újabb lotyit? Ha nem lesz már szűz, akkor mindjárt képes is lesz nőt szerezni továbbiakra?
10/25 anonim válasza:
Nagyon buta vagy, 71%-os, semmit nem tudsz az ilyesmiről csak beszélsz össze vissza. Ne hallgass rá, kérdező, gondolom csak egy csajról van szó, akit a barátja csal prostikkal. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!