Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Kevésbé lenne ciki így elveszt...

Kevésbé lenne ciki így elveszteni mint prostival?

Figyelt kérdés
Még szűz vagyok 24 évesen ami már nagyon zavar. Prostit semmiképp nem akarok. Neten megismerkedtem egy nálam tizenöt évvel idősebb nővel aki szeretőt keres. A kérdés hogy megéri-e belemenni vagy várjak tovább egy korombelire? A másik probléma hogy nem is igazán ismerem az óvszer meg nem véd mindentől.
2012. szept. 28. 14:17
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Prostihoz semmiképpen sem megyek. Csak mondjuk egy ilyen neten megismert elhanyagolt nő mennyivel kevésbé veszélyes nemi betegségek szempontjából? Orálisnál nem tudnék ugye védekezni.
2012. szept. 28. 15:51
 12/25 anonim ***** válasza:
18%
De, tudnál, csak gumiban szopatni tök szar, kb semmi. A kérdésre még nem is válaszoltam, nem lenne kevésbé, sőt, sokkal inkább cink. Ez esetben hagyd a prostit is, meg a nőt is és keress egy normális lányt..
2012. szept. 28. 15:59
 13/25 anonim ***** válasza:
0%
Na, négyeske, hiába kampányoltál a prostik mellett, szerencsére a kérdezőnek sokkal több esze van, és jóval igényesebb is mint te vagy. Nevetséges ez a segítőkész, tanítóbácsis hangnem amit erőltetsz, miközben kvát tukmálsz egy normális fiatal férfire! Keress egy normális lányt!
2012. szept. 28. 16:09
 14/25 anonim ***** válasza:
Igen, sokkal több észre vall tönkretenni más kapcsolatát, mint elmenni egy sokkal szebb nőhöz, amivel nem ártasz senkinek, gratulálok. Nem tukmálok én semmit, ő kérdezett, én válaszoltam, tudod ezt hívják véleménynek, de azt nem nézem el senkinek, hogy ekkora arccal beszéljen valaki össze-vissza baromságokat, mint te, mert nevetséges. Az meg hogy így gyűlölöd a prostikat megint egy külön dolog, igazából leszarom az okát, ez a te dolgod, de ne vetítsd ki másra a hülyeséged. Máskülönben ha végigolvastad volna amit írtam, a végén utolsó gondolatként azt írtam, hogy keressen egy normális lányt, de teljesen mindegy.
2012. szept. 28. 16:22
 15/25 anonim ***** válasza:

14:34

hogyne lenne majdnem ugyanaz.

Egy ismeretlen nő, akihez nem vonz semmi érzelem. ez kb ugyanaz mint a prosti pénz nélkül.

2012. szept. 28. 17:41
 16/25 A kérdező kommentje:
Tényleg a normális lány lenne a legjobb. A kapcsolat tönkretétel valahol igaz, csak ha nem én leszek a szeretője, akkor lesz más, ha a kapcsolat úgysem működik, akkor alapvetően szerintem nem én teszem tönkre.
2012. szept. 29. 00:23
 17/25 anonim ***** válasza:

sztem menj bele ha nagyjából tetszik :P

már ha szűzoltósat akar játszani :DDD

2012. szept. 29. 02:04
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Normális lányt úgy, aki elfogad a szüzességeddel, nagyon kicsi eséllyel találhatsz.
2012. szept. 29. 22:52
 19/25 anonim ***** válasza:
Szerintem menj bele.
2012. szept. 30. 10:00
 20/25 anonim ***** válasza:
89%
Nagyon-nagyon későn, 25-26 éves korom körül vesztettem el én is a szüzességemet. Eléggé feszélyezett, hogy ilyen korban nem tudom a dolgomat rendesen az ágyban. Nagyon nagy szerencsém volt, hogy a barátnőm mindezt tolerálta, és türelemmel viselte. Jó lett volna egy kis tapasztalat. Szerintem a középkategóriában (15-25 eFt/óra) szépek és fiatalok a lányok, és gumival nem nagyobb a kockázat mint bárhol máshol "vak" ismerkedéssel. Kell így is 4-6 alkalom, mire belejössz. 35/F
2012. okt. 1. 12:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!