Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit szolnátok ha a pasitok be...

Mit szolnátok ha a pasitok be szeretne nyulni a bugyi és a gatya közé de te nem szeretnéd?

Figyelt kérdés

szóva l egy hete nálunk volt és be akartam nyulni a bugyi és a gatya közé már féleg benyultam de aztán megfogta a kezem .

már nyultam oda neki ruhán kereszűl. elég kellemetlen volt nekem h olyat akartam amit ő nem és ilyenkor

mit gondolhat/érezhet egy lány? mérges? ideges ? vagy betuggya annak h fiú vok? (nagyon szeretjük egymást).

és még később merjek ilyennel próbálkozni?(mind a 2en szüzek vagyunk)

2009. aug. 1. 21:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
pedig szerintem nagyon fontos egy kapcsolatban hogy erről is beszéljen a két fél. én is zavarba voltam amikor a barátom először felhozott ilyen dolgokat és nem akartam beszélni erről, de aztán rájöttem, hogy nemis kellene szégyenlenem magam hisz természetes dolog.
2009. aug. 1. 21:51
 12/16 A kérdező kommentje:
tudom örülök is h nem adja magát könnyen mert igy nagyon tisztelem h nem adja magát ode röktön bárkinek amugy köszönöm a válaszokat a beszélést vele még átgondolom csak felhozni a témát hát talán 1 kicsit húzós lesz nekem
2009. aug. 1. 22:10
 13/16 anonim válasza:
szerintem még..lehet h fél a dologtol..beszélgessetek erről..de ha nem akarja ne erőltezsd eljön majd az ideje..ienkor általában félelem kering a lányokban h mivan ha neked nem tetszik amit ott találsz,tehát megakar neked felelni amenyire csak tudd...beszéljetek erről..meg ezekről a dolgokrol
2009. aug. 1. 23:06
 14/16 anonim ***** válasza:
ha nem engedi tedd a következőket: mondjad h ne húzza ki a kezed , mert nem csinálsz semit , csak hagyja egyszerúen úgy , és kezd el nyugtatni szép , s kedves szavakkal , mint pl h mien szép , mien aranyos , édes stb... próbáld csókolgatni de minél jobban , csókolgasd a nyakát ... suttogjál a fülébe szép szavakat , és meglásd lassan megnyugszik s lassan engedni fogja.. csak türelmes kell legyél !
2009. aug. 2. 12:39
 15/16 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy azért történt mert fél, de ezernyi oka lehet még... például úgy érezte, hogy nincs OTT olyan állapotban.. úgy értem, szőrös volt. Vagy egy tisztasági betét volt a bugyijában, esetleg olyan bugyi volt rajta amit szégyell.

Butaságnak hangzik, de anno én is ilyen dolgokon aggódtam:)

2009. aug. 2. 19:14
 16/16 anonim válasza:
Zavarban is érezheti magát.. Lehet hogy még nem csinált neki semmi hasonlót fiú. Próbáld szavakkal megnyugtatni, nézz a szemébe közben.. (:
2009. szept. 14. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!